No han estat honorables ni dignes d’un President de la Generalitat

Ciutadans - Partit de la Ciutadania C's Roses

José ArroyoDes del grup de treball de Ciutadans (C’s) de Roses, davant els fets reconeguts pel propi Jordi Pujol i Soley, expresident de la Generalitat, d’haver amagat de forma sistemàtica i continuada durant anys una herència rebuda del seu pare, incomplint així en un clar frau a la Hisenda Pública impropi e indigne d’un President de la Generalitat, hem sol•licitat a l’Ajuntament de Roses, que li sigui retirat el tracte de Molt Honorable al Sr. Jordi Pujol i Soley, retirades las plaques commemoratives i inaugurals, el seu nom de les places públiques, bustos, estàtues, etc, dons el seu comportament i actuació, d’engany i frau, no han estat honorables ni dignes d’un President de la Generalitat.

Des del grup de treball de Ciutadans (C’s) de Roses, davant dels fets reconeguts pel propi Jordi Pujol i Soley, expresident de la Generalitat, d’haver ocultat de forma sistemàtica y continuada durant anys una herència rebuda del seu pare, incomplint així en un clar frau a la Hisenda Pública impropi i indigne d’un President de la Generalitat.

Tenint en compte a més que la policia, mitjançant l’ investigació que realitza l’Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF), considera que la herència que la família del expresident de la Generalitat Jordi Pujol y Soley amagada en Andorra des de fa 34 anys hauria tingut el seu origen en fons que el seu pare, Florenci Pujol, hauria desviat de Banca Catalana abans de la fallida de l’entidat.

Ciutadans - Partit de la Ciutadania C's RosesConsiderant que qualsevol persona que incorri en aquestes pràctiques no pot continuar gaudint de tractes honorífics, menys encara, si es tracta de qui ha estat el màxim representant públic de Catalunya.

En Conseqüència, apelant a la necessària regeneració i lluita contra la corrupció que han de dur a terme totes les institucions, també els ajuntaments, hem sol•licitat a l’Ajuntament de Roses que li sigui retirat el tracte de Molt Honorable al Sr. Jordi Pujol i Soley, retirades las plaques commemoratives i inaugurals, el seu nom de las places públiques, bustos, estàtues, dons el seu comportament i actuació, de engany i frau, no han estat honorables ni dignes d’un President de la Generalitat

 

José Arroyo Parejo

Portaveu Grup de treball Ciutadans – Partit de la Ciutadania C’s Roses