Fira de la Rosa de Roses

Harmonia, el Festival de la Garrotxa

El festival Harmonia de les Planes d’Hostoles, que se celebrarà en la seva segona edició els dies 28 i 29 de juny de 2024, sorprèn amb un cartell amb artistes de primera línia com Stay Homas, Figa Flawas, Triquell i Lildami

Harmonia Festival, en la seva primera edició l’any 2022, va ser exclusivament de dia i familiar i va demostrar que una proposta tan completa com aquesta, amb actuacions, concerts, circ, tallers i múltiples activitats, podia ser accessible per a tothom, independentment de la seva condició i situació. Gràcies a l’esforç per part de l’organització, col·laboradors i artistes i a la bona resposta del públic, es va aconseguir fer realitat un festival de 12 hores amb personalitat, qualitat artística i compromís.  

La proposta de l’edició de 2024 manté la voluntat i el desig  originals, però ampliant-la amb dues nits de concerts, amb acampada i espai per a campers. Es prioritza així l’accés i la participació de tothom al lleure i la cultura per tal de normalitzar la seva inclusió plena a la societat.  Aquests són els fonaments del projecte Harmonia Festival: l’Inclow-me que treballa colze a colze amb iniciatives i projectes com Apropa Cultura o Cultura Jove

Accessibilitat, participació, solidaritat i cohesió social, principals valors: 
L’edició de 2024 ofereix una proposta musical que compta amb la participació de talent consolidat i emergent amb caps de cartell com Stay Homas, Figa Flawas, Triquell i Lildami entre més de 20 concerts, a preus populars.  El festival tindrà lloc a La Parada del Jonquer a Les Planes d’Hostoles, a la Garrotxa. 

Els abonaments i entrades, estan ja disponibles al web oficial del festival, harmoniafestival.cat. Part del cost dels abonaments i entrades anirà destinat a donar suport als col·lectius més vulnerables, per tal de facilitar la seva participació en aquests dies de lleure. 

En aquesta edició, els joves de 18 a 30 anys tindran un preu reduït amb prèvia inscripció al programa Cultura Jove de la Generalitat de Catalunya. L’abonament de dos dies tindrà un cost de 15,00 €. 

Harmonia Kids, el festival familiar en la diversitat, vol ser l’espai, el més natural i real per a tothom, on viure i conviure en “harmonia”; compartint moments en què tots i totes podem participar en el  joc, en la música, en el circ, en l’oci i en el lleure, des de la diferència, enriquint-nos mútuament com a individus i com a societat. 

Estem compromesos i recolzem les iniciatives que tenen per objectiu facilitar el lleure als infants i comunitats amb diversitat funcional, en situació econòmica desafavorida i amb risc d’exclusió social; incloent-hi també a les seves famílies, sovint poc recolzades a l’hora de fer front a la seva realitat, fent-los encara més vulnerables. 

No oblidem que l’accés i la participació en una activitat de lleure i cultural fomenta en tots els “participants” valors com l’acceptació, la interdependència i, tanmateix, ajuda a prendre consciència que la diversitat, la convivència, la interacció i l’aprenentatge mutu és quelcom que beneficia a tota la comunitat.