‘Hemisferios’… l’evolució d’Alberto del Puerto com a músic cap a una banda de pop-rock

Alberto del Puerto

El grup Alberto del Puerto oferirà demà al teatre de Roses un concert que sorprendrà a més d’un… Amb ‘Hemisferios’

Alberto del PuertoLa seva qualitat com a músic va quedar palesa ara fa gairebé dos anys quan va presentar el seu primer treball “Sigo soñando’ al Teatre Municipal de Roses gràcies a Xavi Pérez, el mateix productor que realitza els treballs discogràfics, entre d’altres, d’Antonio Orozco.

Un primer treball on es va donar com a conèixer com a músic i que va a presentar a multitud de sales d’arreu Catalunya i l’estat espanyol. Dos anys creixent com artista de la cançó, madurant la seva veu, la seva música, tocant amb diferents músics, fins arribar al moment actual en el que ha deixat de ser Alberto del Puerto, artista solitari, a esdevenir en una banda de música composada per Adrià Hereu a la bateria, Joan Amat al baix, Juan Herrera a la guitarra elèctrica i com a cantant i també a la guitarra elèctrica, el mateix Alberto del Puerto.

I el primer treball d’aquesta banda, d’aquí, de casa nostra, és un disc de 10 cançons titulat ‘Hemisferios’, “títol que té un significat important, ja que vol expressar que dels deu temes, cinc estan gravats en estudi i els altres cinc van ser enregistrats en directe, són meitat i meitat, i volíem constatar aquesta dualitat”, va desvetllar el cantant Alberto del Puerto, per remarcar que “i darrera d’aquest títol d’Hemisferios hi ha molt més, perquè vol reflectir que Alberto del Puerto deixa de banda el concepte de cantautor, d’artista solitari, a ser una banda, on tots el músics agafen el seu protagonisme”.

I ‘Hemisferios’ és el concert que oferirà aquesta banda de pop-rock, amb influències tant de la música nord-americana com d’Anglaterra, demà dissabte al Teatre Municipal de Roses. Un espectacle musical “amb una escenografia que, potser, sorprengui a més d’un”, va dir el cantant, sense voler desvetllar com serà el concert per això, per sorprendre.

Les entrades per assistir al concert d’Alberto del Puerto que començarà a les 22 hores de demà ja estan a la venda per 10 € si s’adquireix de manera anticipada a Ona Roses, Eros Perruquers o al Beach House, o sinó a 12 € en taquilla.