Hi ha trens a la vida que no es poden deixar escapar, i la Piscina de Roses és un d’ells

Piscina municipal de Roses

La Piscina de Roses torna a oferir avantatges, promocions i suculents descomptes per gaudir de l’estiu practicant esport

Piscina municipal de RosesDes del passat dissabte, 1 de juliol, i fins al 30 de setembre, és a dir els tres mesos d’estiu per excel·lència, la Piscina de Roses ofereix una nova campanya de promoció que no es pot deixar escapar, ja que amb aquesta nova iniciativa les persones que s’abonin poden escollir 2 opcions amb matrícula inclosa: 1 mes per 55 €, o bé 2 mesos per 90 euros.
Uns preus amb els quals es pot accedir a la instal·lació durant tot l’horari d’obertura, permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació i la de l’espai exterior d’entrenament funcional, amb l’afegit que passats aquest tres mesos es podrà  continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que s’hagi seleccionat.

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu realitzada pels monitors-assessors de l’equipament esportiu.

Com diu la dita, hi ha trens a la vida que no es poden deixar escapar, i la Piscina de Roses és un d’ells, perquè a més a més, cal destacar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, que són les següents:

1) Invitacions

Aquells abonats amb una antiguitat 2016 o anterior podran guanyar 4 invitacions més, a part de les dues que tenen de començament d’any, que estaran disponibles a partir del 3 d’agost. Els nous abonats tindran dues invitacions pel fet de donar-se d’alta.

2) Repte estiu

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de premi un regal exclusiu: un llapis de memòria de 8GB amb el logotip de la Piscina de Roses.

3) Val descompte de 6 €

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, els abonats obtindran un val de descompte de 6 €, que serà vàlid del 3 al 31 d’agost.

4) Entrades a 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

5) Campus Piscina Roses

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels Campus de juliol i/o agost.

6) Activitats especials

Durant juliol i agost tenen lloc les activitats especials: SWIM ROSES (natació en aigües obertes), FIT TRIATLÓ i KANGOO OUTDOOR. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i les dues primeres són gratuïtes per a tothom. El Kangoo està dins l’oferta del Pack fitness.

7) SK Kayak

Excursions en caiac amb una oferta 2×1 per a tots els abonats durant juny, juliol i agost (a excepció d’Enokayak). Cal recollir el tiquet descompte a recepció per presentar-lo el dia de la sortida. Cal contactar directament amb SK KAYAK.

8) Aqua Brava

Oferta 2×1 els dies 24-25 juny i 2-3 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.