Hilonecesito by Xurry, la Merceria que necessitava Roses

Merceria Hilonecesito by Xurry
La merceria Hilonecesito by Xurry està ubicada al carrer de l’Església, nº 4, de Roses

Hilonecesito by Xurry és la nova Merceria de Roses ubicada al carrer de l’Església, nº4

La Jessica Checa, coneguda pels seus amics i familiars com la Xurry, és una rosinca que treballava a l’hostaleria, el que significa que disposava de poc temps lliure per dedicar-se a la seva passió: cosir. Una afició que pràctica des de ja fa 15 anys.
I aquest any, en plena pandèmia, va decidir donar un canvi professional a la seva vida, i ho ha fet com a emprenedora obrint el seu propi negoci. Un negoci que té a veure, com no podia ser d’una altra manera, amb la seva afició: la costura.

I d’aquesta manera va néixer al passat mes d’abril Hilonecesito by Xurry, que no es tracta només d’una nova merceria, sinó de la merceria que Roses necessita.

Tota mena de teles, fils i estris per bordar

I és que a Hilonecesito by Xurry hi trobem tot el necessari per bordar i cosir, des de tota mena de fils, com els Perlé, i llanes de tots colors fins a teles de tot tipus, com ara la lycra, les lonetes per fer tot tipus de bosses, de cotó per treballar en el patchwork o la tela Piqué, molt utilitzades per a la confecció de cobertors, bressols per a bebè i abrics o vestits de nena i de dona.
I per utilitzar els fils, les llanes i les teles la Xurry compta en la seva merceria amb els estris més adients, com ara tisores, cintes de marcar, fermalls, agulles de màquina de cosir, agulles llaneres, agulles de tricotar, marcadors per les teles i, en definitiva, tot el que es necessita per emprendre a casa una feina de costura.
Cal destacar que si necessiteu un tipus de tela que no trobeu en lloc, només cal dir-li a la Xurry, que ella s’encarregarà que la tingueu.

Bosses Tote Bag exclusives

Merceria Hilonecesito by Xurry
Aquestes bosses Tote Bag són exclusives de la merceria Hilonecesito by Xurry

Hilonecesito by Xurry crea els seus propis models de bosses Tote Bag, nom que procedeix de l’anglès antic (de quan Shakespeare parlava en el teatre) i és unes de les últimes tendències d’aquest segle XXI.

Bosses que la Xurry crea manera exclusiva, amb el seu folre per dins i les costures reforçades i que són ideals tant per portar cada dia com per quan anem a la platja, ara que falta poc perquè arribi l’estiu.

Bosses que a part de tenir un bon disseny i ser d’una gran qualitat tenen un preu irresistible, només cal apropar-se al carrer de l’Església, nº 4, per comprovar-ho.

Arranjaments de tot tipus

La Xurry fa a la seva merceria tot tipus d’arranjament, com per exemple, aquells pantalons que et van una mica llargs ella te’ls deixa a mida. I el mateix fa si et passa amb un vestit o si necessiteu escorçar una mica les mànegues de la camisa que tant us agrada perquè no us la poseu per aquest motiu.
En definitiva, la Xurry us solucionarà qualsevol tipus d’arranjament que necessiti el vostre vestuari.

Horari de Hilonecesito by Xurry

La merceria Hilonecesito by Xurry obre de 9:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 20 hores tots els dies de la setmana menys dilluns al matí, que és quan la Xurry aprofita per anar a Girona a comprar teles i demés gènere i complements; i menys els diumenges, ja que també es mereix un dia descans, com tot fill de veí.