Amb ‘Històries amb Mozart’ Roses viurà un concert de Nadal diferent dels que s’han vist fins ara

Concert de Nadal a Roses

El concert de Nadal a Roses d’enguany comptarà amb la intervenció del Grup de Teatre de Roses

Concert de Nadal a RosesEl concert de Nadal d’enguany a Roses serà diferent als dels darrers anys. Primer de tot, la ubicació d’on s’interpretarà ja no serà la mateixa. Es canvia l’Església Parroquial de Santa Maria pel Teatre Municipal. I després, el Grup de Teatre de Roses tindrà un paper destacat en la seva audició.
Un paper que tindrà a veure amb la narració i ambientació de l’espectacle musical.

I també serà diferent aquest concert de Nadal a Roses perquè es va gestar aquest estiu, quan al clarinetista Oriol Romaní li van regalar un llibre després d’un concert, que explica les històries que va recollir un escriptor novaiorquès dels seus conciutadans l’any 1999, històries que van marcar la vida d’aquestes persones i que després va fer públiques a través de la ràdio i que posteriorment es va publicar en el llibre que li van regalar a l’Oriol”, ha explicat el director del Grup de Teatre de Roses, Ignasi Tomàs.

Unes històries, segons va comentar el clarinetista a Tomàs, que semblaven fetes per a la música de Mozart. I d’aquí l’origen del concert de Nadal de Roses d’enguany.

‘Històries amb Mozart’, avui, 27 de setembre, a les 18 hores al Teatre Municipal

I ‘Històries amb Mozart’ és el que es sentirà avui, amb l’entrada lliure, en el concert de Nadal de Roses a partir de les 18 hores al Teatre Municipal, “són històries del segle XX amb música del segle XVIII”.
Històries narrades i teatralitzades pel Grup de Teatre sota la música del clarinetista Oriol Romaní acompanyat per Joana Altadill, també al clarinet i Laura Guasteví al fagot.