Els humoristes de la 9ª Nit de l’Humor fan un vídeo per Whatssap animant a la gent que hi vagi dissabte al Teatre de Roses

9ª NIt de l'Humor
D'esquerra a dreta Toni Rodríguez, Xavier Deltell i Jesús Cañete en un fotograma del vídeo que van gravar

Toni Rodríguez, Jesús Cañete i Xavier Deltell actuen aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses en la 9ª Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia

9ª NIt de l'Humor
D’esquerra a dreta Toni Rodríguez, Xavier Deltell i Jesús Cañete en un fotograma del vídeo que van gravar

Toni Rodríguez, l’humorista gadità que va aconseguir la fama amb aquell monòleg en el qual explicava la seva vida com a guàrdia civil en Belén, actuarà aquest dissabte, 22 d’octubre, a la 9ª Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia’.

I ho farà compartint escenari amb l’humorista Xavier Deltell, lleidatà que anava per advocat, de fet té estudis universitaris de Dret, però finalment es va graduar com a showman l’any 1975 i des de llavors no para de col·laborar com a humorista i presentador còmic en TV.

Però Rodríguez i Xavier Deltell compartiran a la vegada escenari amb en Jesús Cañete, un còmic sevillà, gran imitador i tot u showman amb molta experiència en TV, sobretot Canal Sur, i ràdio.

Fa uns anys va col·laborar en un programa de TELE5, ‘Al Ataque Chow”, que presentava Paz Padilla.

I en Toni Rodríguez, Xavier Deltell i Jesús Cañete, sabent l’important que és per a les persones que pateixen leucèmia, conviden i animen a la gent de Roses i comarca a la 9ª edició de la Nit de l’Humor ‘Un Somriure per a la Leucèmia’, que se celebrarà aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses.

Espectacle que, com en totes les edicions de la Nit de l’Humor, tindrà dues sessions per a que ningú es quedi sense veure l’espectacle. La primera serà a les 20:30, i la segona a les 22:30 hores.

Sí, encara queden entrades… Però no badeu

Encara queden entrades per veure i sentir els monologues d’en Toni, Xavier i Jesús. A la primera sessió, però, potser no en quedin. I a la segona sabem que queden més, però no badeu , perquè a la 8ª Nit de l’Humor amb l’obra ‘50 ombres d’Andreu’ molta gent es va quedar sense veure-la…

Així, per a que no es agafi fora de joc podeu adquirir les entrades de manera anticipada a la Perruqueria Eros, ubicada a l’Avinguda Montserrat nº 26, a la Llibreria Mas Blanch, a la Ctra. Mas Oliva, 20. També es pot fer trucant al telèfon de l’Alfons Gómez, impulsor de la Nit de l’Humor, al 660 30 50 08.

Els tres vídeos dels humoristes convidant a la gent a assistir a l’espectacle: