Ian Sala, cantautor rosinc i primer artista confirmat per la Fira del Disc i de la Música de Roses

Cicle "D’Nits al Castell"

El cantautor rosinc Ian Sala

Ian Sala actuarà a la Fira del Disc i de la Música de Roses

Fira del Disc i de la Música de Roses
El cantautor rosinc Ian Sala

El primer artista confirmat per la Fira del Disc i de la Música és Ian Sala. Cantautor rosinc premiat en diferents esdeveniments musicals que mostrarà a casa seva, Roses, el seu folk de pa sucat amb oli, música de la qual es composa el seu primer CD de llarga durada.

De formació autodidacta, Ian Sala produeix un folk-country de pa de pagès que no deixa indiferent. Amb només una guitarra, una harmònica i la seva veu, ve de guanyar el 16é Concurs de cantautors d’Horta-Guinardó, districte de Barcelona.

I ara, un cop ha composat un ampli repertori de temes s’endinsa de ple en el món de la música en viu, tot i ser conscient que potser no en sortirà de l’experiència això, viu.

La Fira del Disc i de la Música de Roses

La Fira del Disc i de la música es farà a Roses el diumenge 21 de juny tindrà un seguit d’activitats relacionades amb la música a diferents punts de la ciutat.

A la Plaça Catalunya, a partir de les 10 del matí i fins a les 00:30h es farà la 1a Fira del Disc on es podrà comprar, vendre o intercanviar vinils, CD’s i material musical nou i de segona mà, i un seguit de concerts.
A diferents punts de la ciutat també es faran concerts i activitats relacionades amb la música.

Els músics o grups musicals interessats en oferir un concert a la Vila de Roses el 21 de juny, Dia de la Música, poden enviar un mail a dueldeguitarres@gmail.com.

Més informació a la web de Duel de Guitarres, al Facebook i al Twitter també de Duel de Guitarres.