Ignasi Mulleras: “Restablirem el turisme d’Espanya i de Roses com a primera potència mundial”

El candidat al Congrés dels diputats de Vox Roses, Ignasi Mulleras, afirma que “cal recuperar la potencia de Roses com a municipi turístic que el Govern municipal, autonòmic i estatal han malmès”

El candidat al Congrés dels diputats de Vox per Girona i regidor de l’Ajuntament de Roses, Ignasi Mulleras, i altres membres del partit van ubicar una carpa informativa al Mercat de la Fruita i Verdura per explicar a tothom que s’hi va apropar quins són els seus objectius de cares a les eleccions generals del 23-J.

En el context d’una Vila com Roses, “que va ser capdavantera en Turisme”, Mulleras va afirmar que “elaborarem un pla nacional de Turisme que restableixi la posició d’Espanya i, per tant, de Roses, com a primera potència turística mundial, potenciant el turisme rural, d’interior i de muntanya, no només el turisme de sol i platja”. Així mateix, Mulleras va assenyalar que “recolzarem la promoció i difusió del nostres patrimoni cultural, així com de les nostres festes i tradicions”.

El candidat al Congrés va lamentar que “que degut tant al Govern municipal com a l’autonòmic i l’estatal, Roses ha tingut una davallada important en el sector del Turisme, que hem de recuperar”.

Conseller comarcal de l’Alt Empordà

A més de ser regidor de l’Ajuntament de Roses i ser designat pel seu partit per encapçalar candidatura al Congrés de Vox per Girona, Ignasi Mulleras, també executarà les seves funcions com a conseller comarcal de l’Alt Empordà. Càrrec pel qual també va ser proposat per Vox Girona, sent l’únic conseller comarcal, juntament amb un altre al Gironés, de tota la demarcació de Girona.

Exit mobile version