Qui no coneix el Restaurant Express 1961 es perd una part important de l’alta gastronomia de Roses

El Restaurant Express 1961 està ubicat al carrer Port Reig, 14, de Santa Margarida

El Restaurant Express 1961 no passa desapercebut, primer per la decoració amb els vagons del Tren Turístic de Roses, i després, i sobretot, per la seva elaboració a la cuina

Menjador interior del Restaurant Express 1961

El Restaurant Express 1961, a Santa Margarida, va obrir al març de l’any passat i turistes de mitja Europa van conèixer la seva excel·lència gastronòmica. Tant és així, que molts no han esperat l’arribada de l’estiu per tornar-hi, aprofitant els dies festius al seu país, en especial els nostres veïns francesos.

Desgraciadament, però, vilatans de Roses que encara no el coneixen s’han perdut una part de l’alta gastronomia de la Vila. No tots, però si uns quants que encara no saben que existeix.

El Restaurant Express 1961 està regentat pel xef Ricard Ricky Olivés, que després de treballar durant 15 anys com a xef en el millors hotels i restaurants de la comarca va decidir donar el pas d’obrir la seva pròpia cuina, el seu propi restaurant.

I ho va fer a Santa Margarida, i en Ricky, a més de saber cuinar és molt agosarat, perquè va decidir obrir durant tot l’any, no només a la temporada d’estiu. I l’aposta el va sortir bé, perquè enguany, fins i tot, ha incorporat un altre xef provinent d’un restaurant molt conegut a Roses (que no desvetllarem per no aixecar suspicàcies).

Menú entre setmana

El Restaurant Express 1961 ofereix tots els migdies, de dimarts a divendres, (dilluns és el dia descans) un menú amb producte de proximitat, de Km0, per 21 euros a escollir entre 4 primers, 4 segons i 4 postres.  

Menú d’arròs el cap de setmana

Els cap de setmana, Ricky Olivés ofereix en el seu restaurant un menú d’arròs de temporada, és a dir, ara que estem a l’estiu pel que fa a les temperatures, primer degustarem un aperitiu de la casa, tot seguit un gaspatxo, ben fresquet, de tomàtec i síndria amb sardines marinades mentre ens prepara un arròs de sèpia, calamars i espàrrecs, el qual arrodonirem amb uns postres de crema catalana cremada.
Tot, acompanyat d’una copa de vi i aigua per tan sols 25 euros.

Música en viu els dimecres, dijous i diumenges

Tots els dimecres, dijous i diumenges hi ha música en viu i directe a la terrassa del Restaurant Express 1961

El Restaurant Express 1961 ofereix tres dies a la setmana un sopar maridat amb la música en viu de tres artistes.
Els dimecres és l’organista i cantant rosinc, Joan Bram, especialista en amenitzar qualsevol esdeveniment com potser, en aquest cas, un sopar en la terrassa del Restaurant Express 1961.

Els dijous és el torn de DelPuerto, un jove músic de Roses que porta més de 10 anys cantant per tot el territori espanyol, i que ara fa parada un cop a la setmana a Santa Margarida, concretament, com no, a la terrassa del Restaurant Express 1961 per delectar als comensals amb la seva música.

I per acabar la setmana, el DJ Dani L amenitza les tardes-vespres dels diumenges d’estiu amb les seves Sessions Sunday Express Electronic.

On és el Restaurant Express 1961?

El Restaurant Express 1961 està ubicat al carrer Port Reig, 16 de Santa Margarida, i tot just al costat hi té el seu pàrquing privat, que tot i que ara, a la tardor-hivern, no té gran rellevància, quan arriba la temporada d’estiu esdevé imprescindible per poder estacionar el nostre vehicle.

Per a més informació truqueu al telèfon: 602 50 10 03

Exit mobile version