II Campus Multi Futbol a Roses per al mes d’agost

II Campus Multi Futbol a Roses

L’Agrupació Esportiva Roses i el Club d’Esports Platja Roses organitzen, per segon estiu consecutiu, un Campus de Muti Futbol

Marc Colomer, Marquet, llicenciat en Educació Física i responsable del Futbol 7 de l’A.E. Roses, i Dani Haro, president i entrenador del Club d’Esports Platja Roses i internacional amb la Selecció Catalana tornen a organitzar per aquest proper mes d’agost un Campus Multi Futbol que englobarà les dues modalitats que més es practica a Roses, el Futbol 11 i el Futbol Platja.

Objectius

I els objectius per aquest nou Campus Multi futbol que s’han proposat tant Marquet com Haro és, a banda d’aprendre la practica de tots dos esports, “és que els nens i nenes participants passin un estiu inoblidable, que puguin recordar-lo tota la vida participant en tota una sèrie d’activitats amenes, divertides per tal de desenvolupar els valors de l’amistat, la companyonia, la solidaritat, l’esforç conjunt i personal i, sobretot, respecte pels companys”, han assenyalat tots dos entrenadors.

Així, aquest Campus es presenta com a una oportunitat per conèixer més a fons un esport tan atractiu com és el Futbol Platja, però a la vegada també “es practicaran diferents esports i jocs a la sorra de la platja i organitzarem sortides i activitats pròpies del lleure per a que la mainada passi un estiu inoblidable”, han recalcat Marc Colomer i Dani Haro.

  • Informació tècnica

Lloc del Campus

A les instal·lacions del club de futbol A.E. Roses i a diferents platges de la Vila.

Dates

Del 5 al 31 d’agost. De dilluns a divendres. De 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores.
Servei de menjador de 13 a 15 hores.

Edat

Nens i nenes nascuts entre 2005 a 2013 (ambdós inclosos)

Activitats

Futbol 7, Futbol Platja, Fut-Tenis, Jocs aquàtics a la piscina, Jocs esportius a la platja (frisbee, pales, fut-voley), sortides, tornejos, Jocs de taula i altres.

Cos tècnic

Entrenadors titulats: Marc Colomer i Dani Haro

Per a inscripcions i més informació cliqueu AQUÍ.