II Jornada Benèfica, Lúdica i Esportiva a Roses contra el Càncer de Mama

Fundació Roses Contra el Càncer

La Fundació Roses commemora el Dial Mundial contra el Càncer de Mama amb aquesta II Jornada Benèfica i una conferència impartida pel cirurgià Òscar Lluch sobre la reconstrucció mamaria

Fundació Roses Contra el CàncerAmb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 d’octubre, la Fundació Roses Contra el Càncer organitza dues accions com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama, malaltia que es diagnostica a 1 de cada 8 dones al llarg de la seva vida.
I la primera d’aquestes accions tindrà lloc aquest diumenge al Club de Tennis, i consisteix en una Jornada Benèfica, Lúdica i Esportiva en la que “s’organitzaran diferents activitats, com una sessió de ioga, un altre de pilates i dos de zumba mentre els monitors del club oferiran durant tot el matí un classes de pàdel”, ha explicat la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Per participar en aquesta jornada cal fer les inscripcions, que s’hauran de fer el mateix diumenge al Club de Tennis de 9:30 a 10 hores, per tot seguit iniciar les activitats amb una sessió de Ioga amb la Vanessa García. Una hora després a les 11, un classe de Zumba impartida per l’Eva Bueno i l’Helena Payán, per després fer Pilates amb l’Esther Soler, i acabar aquesta Jornada amb les incansables Eva i Helena amb una altra sessió de Zumba.

Per poder participar s’ha de fer un donatiu de 15 euros, amb els quals les persones que assisteixen al Club de Tennis podrà prendre en totes les activitats a banda de rebre una samarreta de regal.

I el dimecres, 19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, el doctor Òscar Huc, Cap del servei de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de la demarcació de Girona impartirà una conferència sota el títol “Reconstrucció mamària On estem i on anem?”.

Xerrada que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses a les 20 hores.