II Trobada de Mini-Handbol a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

II Trobada de Mini-Handbol a Roses

El Club Handbol Empordà organitza per segon any consecutiu a Roses aquesta matinal esportiva-solidària

II Trobada de Mini-Handbol a RosesAquest proper diumenge, 12 de novembre, i després de la bona experiència de l’any passat el Club Handbol Empordà organitza la segona edició de la Trobada Mini-Handbol Contra el Càncer, que com el seu títol explicita es tracta d’una jornada solidària que recaptarà fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer, tot promovent la pràctica de l’esport i una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

La trobada, a la que està prevista la participació de diferents equips de la demarcació de Girona, com el Club Handbol Fornells, el Garbí de Palafrugell i el Handbol Montgrí, a més evidentment de l’amfitrió Handbol Empordà, s’iniciarà a les 10 hores del matí amb la disputa dels primers partits, els quals s’aniran succeint fins passades les 12 del migdia de manera simultània a dues pistes del Pavelló Municipal de Roses.
Cada partit, a diferència dels que es juguen oficialment, constaran de dues parts de 8 minuts de durada cada una.

L’activitat dona continuïtat a la iniciativa impulsada l’any passat des de l’Àrea de responsabilitat social del Club Handbol Empordà, des d’on es volen promoure accions solidàries i de suport a altres entitats del territori en matèria social, de la sanitat i educatiu, vehiculant-los a través dels valors de l’esport.

Així, aquesta trobada de mini handbol de diumenge complirà aquest objectiu des d’una doble vessant. D’una banda, amb la donació a la Fundació Roses Contra el Càncer de tots els ingressos que es recullin al llarg del matí, a través del servei de bar que s’habilitarà al Pavelló. I de l’altra, fomentant la pràctica de l’esport com una de les millors vies, juntament amb una bona alimentació, per prevenir el càncer i créixer en un entorn social saludable.

Programació de partits:

II TROBADA MINI-HANDBOL CONTRA EL CÀNCER

Horari Pista 1 Pista 2
10:00 hores Handbol Empordà Groc – Handbol Garbí de Palafrugell Handbol Empordà Blanc – Handbol Montgrí
10.25 hores Handbol Empordà Groc – Handbol Empordà Blanc Handbol Montgrí – Handbol Fornells
10:50 hores Handbol Garbí de Palafrugell – Handbol Fornells
11:10 hores FOTO EQUIPS
11:25 hores Handbol Empordà Groc – Handbol Montgrí Handbol Garbí de Palafrugell – Handbol Empordà Blanc
11:50 hores Handbol Garbí de Palafrugell – Handbol Montgrí Handbol Empordà Groc – Handbol Fornells
12:15 hores Handbol Empordà Blanc – Handbol Fornells
Durant tot el matí hi haurà servei de Bar, i tot els diners recaptats es destinaran integrament a la Fundació Roses Contra el Càncer