Imatges de Roses i altres indrets de l’Alt Empordà al Cafè Si Us Plau, de Josep Rivero Bosch

Josep Rivero Bosch al Cafè Si Us Plau

Aquest dissabte el Cafè Si us Plau, acollirà la inauguració de la mostra fotogràfica de Josep Rivero Bosch, que presenta diferents aspectes de la seva obra

Josep Rivero Bosch al Cafè Si Us PlauAl llarg de 28 fotografies Rivero dona a conèixer els temes que més el fascinen a l’hora de captar espais, situacions, que s’aniran afegint al llarg i ampli catàleg que va creant.

Josep Rivero comença a caminar pel món de les perspectives, de les geometries, al estudi d’un taller industrial on es va amarant de volums, línies, angles, que li desvetllen una passió per la composició geomètrica, una fascinació que aviat el condueix cap a la pintura.

Aquesta troballa li permet poder afegir cromatismes als blanc i negres dels plànols que pacientment dibuixa. I vet aquí que mentre va combinant uns i altres, als anys setanta descobreix dos nous filons que vindran a enriquir la seva personal poètica geomètrica. El món de la cuina li per­met experimentar amb volums, a l’hora que amb l’altre ull descobreix una nova dimensió que l’invita a fusionar-ho tot plegat: la fotografia digital.
D’aleshores ençà Josep Rivero experimenta amb les llums a fi i efecte de poder crear com­posicions espectaculars, corprenedores, amb tots els ingredients que amb el pas dels anys ha anat polint i desant en el seu àlbum particular del qual ara en presenta una selecció.

La inauguració tindrà lloc aquest proper 20 de febrer a les 20 hores, i la mostra fotogràfica romandrà al Cafè Si Us Plau fins al 20 d’abril.