És important llegir-se els manaments del Carnaval de Roses i pràcticament ningú dels participants ho fa

Carnaval de Roses 2018
Un moment de la reunió prèvia a l'inici del Carnaval de Roses

Ahir al vespre es va portar a terme la reunió prèvia a l’inici del Carnaval amb la participació de representants de l’Ajuntament de Roses, la Policia Local i els caps de colla, on va quedar palès que els principals protagonistes de la festa no es llegeixen els manaments

Carnaval de Roses 2018
Un moment de la reunió prèvia a l’inici del Carnaval de Roses

Els manaments del Carnaval es publiquen i es remeten als caps de colla per tal que la festa es desenvolupi de la millor manera possible. Es tracta d’unes normes de comportament per al bon funcionament de la festa i unes directrius per tal de respectar a tothom: els que gaudeixen de la festa i els que no volen saber res. Senzilles i fàcils de complir.

Ahir al vespre, representants de l’Ajuntament de Roses i la Policia Local van mantenir una reunió, que es va portar a terme al Teatre Municipal de Roses, “que s’ha de fer per tal de resoldre algun dubte que puguin tenir els cap de colla”.

I els dubtes que van plantejar els assistents queden respostes en els manaments del Carnaval de Roses 2018, quedant palès que ningú dels presents o, si més no, la gran majoria no s’han llegit. La majoria de les preguntes plantejades es responien amb “això ja s’especifica en els manaments”.

A la reunió també van ser-hi presents el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan M. Fernández i l’Inspector de Policia Local, Eduard Campà, el qual es va posar a disposició dels assistents afirmant que “ no dubteu en adreçar-vos a qualsevol agent de la policia que hi trobeu per resoldre qualsevol contratemps que pugui sorgir, perquè nosaltres hi serem per ajudar-vos”.  

Cal destacar que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, també va assistir a la reunió, però com a representant de la seva colla de Carnaval.