Imputen un delicte de lesions per imprudència al pilot de l’hidroavió d’Empuriabrava, veí de Roses

Aeròdrom d'Empuriabrava

Avió a l'aeròdrom d'Empuriabrava similar amb el que es va descarregar 1.500 litres sobre la víctima / Foto: arxiu

El pilot va descarregar 1.500 litres a l’aeròdrom d’Empuriabrava per poder enregistrar l’acció per a la campanya a favor de l’ELA

Aeròdrom d'Empuriabrava
Hidroavió a l’aeròdrom d’Empuriabrava similar amb el que es va descarregar 1.500 litres sobre la víctima / Foto: arxiu

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Roses, han imputat un home de 43 anys, de nacionalitat xilena i veí de Roses, com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència.

L’imputat pilotava l’hidroavió que dimarts al matí va realitzar una descàrrega d’aigua a l’aeròdrom d’Empuriabrava ferint de gravetat un home de 51 anys.

Els serveis mèdics es van desplaçar al lloc dels fets i van traslladar la víctima a l’Hospital Trueta de Girona on continua ingressat.

Els investigadors van determinar que l’hidroavió, d’una empresa contractada per fer extinció d’incendis, havia descarregat 1500 litres d’aigua des d’una alçada de 7 metres a prop de la pista d’aterratge on es trobava la víctima.

Després de realitzar les corresponents gestions d’investigació, els Mossos han imputat al pilot de l’hidroavió un delicte de lesions per imprudència greu.

La investigació continua oberta.