Imputen una parella per abandonar el seu nadó a Girona dins del cotxe

Mossos d'Esquadra
Estacionat a la zona de la muralla de Girona

Els Mossos d’Esquadra localitzen un nadó de deu mesos desemparat dins un vehicle al Gironès

Mossos d'Esquadra
Estacionat a la zona de la muralla de Girona

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van imputar el dia 21 d’abril a Girona, un home i una dona, de 45 i 29 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Mainz (Alemanya), com a presumptes autors d’un delicte de desemparament de menors.

Cap a les vuit del vespre del mateix dia, una ciutadana va alertar els mossos que havia vist un nadó sol i sense ningú que el vigilés dins d’un vehicle monovolum, amb matrícula alemanya, estacionat a la zona de fora la muralla de Girona.

En arribar al lloc, els mossos van localitzar dins del vehicle un nadó d’uns deu mesos d’edat plorant. Els agents van observar que el cotxe estava obert i es van fer càrrec del nen, mentre altres agents intentaven localitzar els pares o tutors per la zona.

Després d’una hora de recerca infructuosa i davant l’estat de desemparament del nadó, els mossos van portar-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada a l’edifici de la Generalitat (Santa Caterina).

Al lloc es va quedar una patrulla per intentar esbrinar qui eren els pares del nen i on es trobaven. Al cap d’una estona van aparèixer els pares acompanyats d’altres fills de la parella, que havien anat a passejar.

Els agents van informar dels fets a la família i que serien denunciats penalment per desemparament de menors.

Els imputats van ser citats per tal de comparèixer el dia 23 d’abril al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.