“Incendis” a punt d’exhaurir les entrades de la seva funció a Roses

L’obra de teatre Incendis programada per al proper diumenge 28 d’octubre al Teatre Municipal de Roses (19 h), està assolint una de les millor taquilles de la història de l’equipament, amb el 80% de l’aformanet venut quan encara queden deu dies per a la representació. La venda anticipada prossegueix a les oficines del Teatre Municipal, de dilluns a divendres de 10 a 14h.

El bon ritme en la venda d’entrades apunta a què Incendis esdevindrà el tercer ple complet del TMR de la temporada 2012 (després de les representacions de Livingstone 30/40 i Operetta). La producció, que fa uns dies s’ha representat a Girona en el marc del Festival Temporada Alta, està dirigida per Oriol Broggi, qui guia Clara Segura i Julio Manrique a través d’un terratrèmol emocional que posa de relleu l’absurd dels conflictes civils.

L’autor d’Incendis, Wajdi Mouawad, trasllada a l’escena les seves obsessions: el desarrelament, la guerra, l’exili. La tragèdia d’una dona libanesa que un dia decideix no parlar mai més, i la dels seus fills, que intenten reconstruir el seu passat després de perdre la mare, es converteix en una gran experiència teatral intensa, impactant, que sacseja el públic i l’involucra de ple en el drama.

El resultat és una obra contemporània amb regust de clàssic que mostra la vida de tota una família, d’un poble, d’una civilització cultural. Tot i tractar-se d’una obra absolutament contemporània, escrita fa pocs anys, és alhora una gran història tràgica que sembla que vingui del fons dels temps, per emocionar als qui la fan i als qui la veuen.

Les entrades anticipades segueixen a la venda a les oficines del Teatre Municipal de Roses (accés per porta lateral), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. El preu és de 15 €. Descompte del 25% als menors de 25 anys, als aturats i als posseïdors del carnet de jubilat, carnet jove i carnet del CAR. 10% de descompte per als usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal de Roses. Gratuït per als menors de 16 anys.