Ingressada al Trueta en estat greu la conductora que s’ha precipitat al buit a Roses amb el seu cotxe

Cotxe es precipita al buit a Roses
La conductora sent transportada en camilla pel personal del SEM i els Bombers de Roses

Un Body-TAC a l’hospital de Figueres ha desvetllat una fractura del parietal, una altra del maxil·lar i una hemorràgia cerebral de la conductora del vehicle sinistrat

Cotxe es precipita al buit a Roses
La conductora  transportada en camilla pels metges del SEM i els Bombers de Roses

Després d’uns minuts de dubtes si a la conductora del cotxe accidentat aquest matí a la carretera de Canyelles de Roses la portaven al Josep Trueta de Girona o a l’Hospital de Figueres, finalment ha estat l’ambulància qui l’ha traslladat al centre sanitari de la capital comarcal

En arribar se l’ha realitzat un Body-TAC mitjançant el qual els serveis mèdics de l’hospital han descobert que la conductora, una senyora de 56 anys, presentava una fractura en el maxil·lar, una altra en el parietal que afectava al glòbul ocular, a més de detectar-li una d’hemorràgia cerebral.

A primera de la tarda una ambulància medicalitzada l’ha traslladada al Josep Trueta on es troba ingressada amb un pronòstic greu.

D’una fractura de canell a una cranial

El personal sanitari del Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya que ha atès la conductora l’havien diagnosticat en un primer examen realitzat una fractura en el canell i contusions a la cara. Ferides gens greus si tenim en compte que el final podia haver estat molt tràgic després de caure el cotxe a plom des d’uns 5 metres d’alçada amb ella dins.
Tot i això, els metges han dubtat fins a l’últim moment si traslladar a la senyora al Trueta o a Figueres. I quan semblava que la portaven a Girona, ha estat l’ambulància qui l’ha traslladat aquest matí a l’hospital comarcal, per acabar finalment ingressada aquesta tarda a l’Hospital Josep Trueta.