Ingressen a presó dos homes per un cultiu interior de marihuana a Figueres

Plantació de marihuana localitzada pels Mossos d'Esquadra

Els agents van localitzar 915 plantes de marihuana de quasi dos metres d’alçada, florides i amb cabdells, i tot d’aparells necessaris per al cultiu d’aquesta planta

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 2 de juny a la mateixa població, dos homes de 21 i 68 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. 

Fruit d’una investigació prèvia, aquest mes de maig els mossos van concloure que en una casa del carrer Domenec Rodil ubicat a la ciutat de Figueres hi havia una plantació interior i intensiva de marihuana amb un consum desmesurat de llum. 

El 2 de juny es va dur a terme una entrada i perquisició a l’esmentat habitatge amb la participació d’efectius de la Unitat d’Investigació, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona. Es van arrestar dos homes com a responsables del cultiu i del tràfic de drogues.  

Els agents van localitzar 915 plantes de marihuana de quasi dos metres d’alçada, florides i amb cabdells, i tot d’aparells necessaris per al cultiu d’aquesta planta com, transformadors, focus, fertilitzants, filtres de carbó, extractors i ventiladors.  

Tanmateix, els mossos van constatar amb la companyia elèctrica que a la masia hi havia defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia l’escomesa de la llum connectada fraudulentament.  

En el transcurs del matí un operatiu a Tossa de Mar va permetre detenir un home com a responsable d’una plantació a l’aire lliure 

El mateix dia 2 a les 12 del matí, una patrulla de la Unitat Regional de Medi Ambient de Girona en prevenció d’incendis, va localitzar un home de 18 anys que sortia d’una pista forestal, ubicada a la zona del Massís de les cadiretes a Tossa de Mar, amb eines a la mà.  L’home, després de versions contradictòries, va explicar als agents que estava preparant una plantació de marihuana.  

Amb aquesta informació la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Blanes va desmantellar un nou cultiu amb 3.500 plantes de marihuana distribuïdes en unes clarianes de vegetació.  

Les persones detingudes a Figueres van passar dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, qui va decretar l’ingrés a presó pels dos arrestats. El detingut de Blanes va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Exit mobile version