Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Inici de luxe de la programació teatral de Roses amb la Calòrica, que passa el relleu a Pep Munné

Teatre de Roses
Pep Munné interpreta Albert Speer, "l’arquitecte de Hitler", a l'obra 'Speer'

Pep Munné interpreta en ‘Speer’ al ministre nazi Albert Speer, conegut com “l’arquitecte de Hitler”

L’aclamada companyia La Calòrica, amb l’obra ‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’ va inaugurar aquest passat dissabte la programació de la temporada de tardor del Teatre Municipal de Roses. L’aplaudida peça, amb la qual la companyia ha celebrat el desè aniversari de la seva creació, passa el relleu a una altra proposta d’èxit: ‘Speer’, que permetrà gaudir de la interpretació de Pep Munné en el paper del ministre nazi Albert Speer, conegut com “l’arquitecte de Hitler”. La funció tindrà lloc dissabte 1 d’octubre i les entrades (15 €), ja són a la venda a rosescultura.cat.

El muntatge ‘Speer’ és una comèdia amarga d’intriga política sobre la història recent d’Europa, basada en la figura d’Albert Speer, el ministre de Hitler destinat a succeir-lo al capdavant del III Reich. Després de sortir de la presó, Speer (Pep Munné) rep un historiador funcionari de la RDA (Xavier Ripoll) en el seu antic despatx, un edifici actualment en obres de reforma, on havia desenvolupat el projecte de remodelació de Berlín, rebatejada Germania, com a capital del Reich per a després d’una victòria del nazisme que no es va produir. Un despatx, on havia passat llargues hores amb Hitler planificant tots els detalls de la que havia de ser una gran megalòpolis.

La funció tindrà lloc dissabte 1 d’octubre i les entrades (15 €), ja són a la venda a rosescultura.cat.

La temporada teatral de tardor prosseguirà a Roses amb propostes i intèrprets de renom, com ‘El pes d’un cos’, amb Laia Marull (15 d’octubre); ‘Master Xof’, amb Joan Pera (5 de novembre);  ‘Ni rastre de qui vam ser’, amb el tàndem format Fel Faixedas i Carles Xuriguera, exmembres de Teatre de Guerrilla (19 de novembre); i l’espectacle de monòlegs sobre la soledat ‘M’hauríeu de pagar’, guanyador de tres Premis de la Crítica, amb Àurea Màrquez i Albert Pérez  (3 de desembre).