Iniciativa a Roses envers la cultura de tothom i l’alimentació dels més desvalguts

Xarxa de Convivència de Roses

La Xarxa de Convivència de Roses prepara un intercanvi d’aliments per llibres

Xarxa de Convivència de Roses‘Aliments per Llibres’, així es diu la nova iniciativa de la Xarxa de Convivència de Roses, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i de Llibres Low Cost, vol portar a terme aquest diumenge, 22 de novembre a la plaça de Catalunya de Roses des de les 10 hores i fins a les 6 de la tarda.

La proposta és molt senzilla, és tracta d’un intercanvi d’aliments per llibres amb un clar objectiu: recaptar aliments per donar-los al CDA, Centre de Distribució d’Aliments de Roses, perquè aquest els reparteixi entre les persones més necessitades de la Vila.
Així que totes aquelles persones que aportin algun tipus d’aliment podran endur-se un llibre, com mínim, que la Xarxa ja en té de preparats per l’ocasió.

Com sempre, i com és habitual en aquest tipus de recaptes, es demanen productes de primera necessitat com llet, arròs, pasta, oli o conserves. Però per aquesta ocasió també demanem productes típics de l’època nadalenca com els torrons, perquè tothom pugui celebrar la festa de Nadal.

Des de la Xarxa de Convivència fan una crida perquè tothom que pugui col·labori en aquesta iniciativa per tal d’ajudar als més necessitats, on, a més a més, es podran endur llibres.

Així aquest iniciativa de l’entitat dos vessants, una cultural, amb l’entrega de llibres, i una altra de solidària, donant aliments als més desvalguts.

Cal destacar que a partir de les 4 de la tarda actuaran diferents grups musicals locals que amenitzaran el final de la jornada.