Innocent, innocent…

La notícia “Roses, Capital de la Cultura Catalana 2020” és una innocentada

“Roses, Capital de la Cultura Catalana 2020” va ser només fruit d’una innocentada

“Roses, Capital de la Cultura Catalana 2020”. Aquest enunciat, publicat el passat 28 de desembre, Dia de Els Sants Innocents, va ser una evidència, o si més no la sospita, per a moltes persones que el van llegir que es tractava d’una innocentada.
I aquest mateix enunciat va suposar, per moltíssimes persones que el van veure publicat al diari i a les diferents xarxes socials, una veritat.

I com encara hi ha gent que creu que la publicació sobre que durant aquest 2020 Roses serà la Capital de la Cultura Catalana és veritat, ens hem vist obligats a deixar clar que NO, que Roses, al menys aquest any, NO ho serà.
El titular “Roses, Capital de la Cultura Catalana 2020” va ser fruit, només, d’una innocentada.

Tot i això, cal destacar que per part del regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, sí que hi ha la voluntat que Roses Capital de la Cultura Catalana en un futur, ja que, segons ens ha afirmat, “estem estudiant la possibilitat de presentar la nostra candidatura per esdevenir Capital de la Cultura, però ho hem de valorar seriosament abans de donar aquest pas, perquè tot i que seria una gran aparador per a la nostra ciutat, hi ha molts més aspectes que entren en joc per valorar si seria beneficiós per a Roses”.