Inscripcions anticipades de la Sealight-Camí de llum, que unirà Cadaqués i Cotlliure en BTT

La Sealight-Camí de Llum de BTT

Els inscrits fins al 31 de juliol gaudiran d’un preu de 104 euros per la primera edició de la Sealight-Camí de llum, prova que tancarà el calendari ciclista, del 14 al 16 d’octubre

La Sealight-Camí de Llum de BTTS’ha obert una promoció especial de llançament d’inscripcions per la Sealight-Camí de llum,  una nova prova de bicicleta de muntanya de dues etapes que se celebrarà del 14 al 16 d’octubre de 2016 entre Cadaqués i Cotlliure. Les inscripcions registrades fins el 31 de juliol gaudiran d’un preu especial de 104 euros, i a partir d’aquesta data apuntar-se a aquesta nova aventura ciclista passarà a valdre 130 euros.

La prova neix amb una personalitat molt marcada gràcies al seu recorregut inèdit, amb un viatge d’anada de 80 km de Cadaqués a Cotlliure, i la tornada de 70 km per pistes que discorren a la vora del mar, amb un paisatge marcat per la vinya i l’erosió de la tramuntana. Es tracta d’una proposta per tancar la temporada ciclista amb una descoberta entre amics, un regal pels sentits i per gaudir  amb la família a Cadaqués i Cotlliure, pobles que comparteixen l’atmosfera bohèmia, el paisatge marí i un fort accent cultural i pictòric.

Un recorregut assequible

Es tracta d’un itinerari d’anada amb un total de 1.800 metres de desnivell acumulats, per pistes que discorren per alguns termes municipals com El Port de la Selva, Llançà, Colera, Portbou o Banyuls, entre d’altres. La cita és a Cadaqués el divendres 14 d’octubre, per començar la Sealight-Camí de llum l’endemà i arribar al centre històric de Cotlliure. La segona etapa, de tornada, es farà diumenge 16 d’octubre. El recorregut varia sensiblement del camí d’anada, amb una etapa de poc més de 70 quilòmetres i un desnivell similar al de la jornada anterior. Les etapes tenen una distància suficientment exigent com per generar una bona experiència ciclista, però a la vegada és prou respectuosa amb el desgast físic dels participants com perquè un cop acabada l’etapa puguin gaudir de l’estada en ambients peculiars, rics en cultura i en propostes lúdiques.

La Sealight-Camí de llum és un tribut a l’estil de vida ciclista que no pretén només atreure la comunitat ciclista internacional, sinó també els seus acompanyants i familiars. Aquest concepte s’entén amb l’experimentació de paisatges únics, gaudir d’ambients pictòrics, el pas pel paisatge de vinya, el Mediterrani…  Es tracta d’un recorregut amb trams d’alt interès ecològic i d’un patrimoni natural únic i de gran bellesa, que no perd mai de vista l’abrupte terreny que baixa fins a submergir-se a les aigües del Mediterrani.

Des de GiOutdoor, els creadors de Transpyr Coast to Coast i organitzadors des de l’any passat The Pirinexus 360 Challenge, s’aposta ara per la creació d’aquesta nova prova, que compta amb el recolzament dels Ajuntaments de Cadaqués i Cotlliure, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i la Casa a Perpinyà de la Generalitat de Catalunya.