Inscripcions fins al 5 d’octubre per a la Caminada Solidària al camí de la Muga

Una passejada solidària i compromesa amb el territori per trobar els diners necessaris per recuperar els trams malmesos causats pel gran incendi de juliol

Les persones interessades a participar en aquesta caminada es poden inscriure-s’hi fins el dia 5 d’octubre. Les inscripcions es poden formalitzar en línia a través dels webs www.empordaturisme.com i www.raidsalvent.com o de forma presencial a l’àrea de Turisme i Esports del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (carrer Nou, 48 i carrer Anicet de Pagès, 2 – Figueres), i a la botiga Easybikes de Roses (Riera Ginjolers, 101).

El preu d’inscripció és de 10€. Si es vol participar al dinar posterior el preu seran 15€. Ambdós preus inclouen l’assegurança. El mateix dia de la sortida, també es podrà inscriure’s. En aquest cas el preu de la sortida serà de 15€ i si, a més, es vol dinar, serà de 20€. Igualment, ambdós preus inclouen l’assegurança. En el marc d’aquesta sortida hi haurà una Fila 0, que dóna la possibilitat de col·laborar amb aquesta causa, sense participar de la caminada, mitjançant una donació.

Els punts de sortida seran els següents:

  • Sortida de Pont de Molins (20 km) de 9 a 10 del matí
  • Sortida de Boadella (10 km) de 9 a 10 del matí.

Hi haurà un avituallament amb aigua i fruita per recuperar forces i acabar la caminada i el dinar es farà a Sant Llorenç de la Muga, a partir de la 1 del migdia. El menú serà de carn a la brasa, aigua, vi i postres. La tornada tindrà lloc entre les 3 i les 5 de la tarda i es farà amb autobús en direcció als dos llocs de sortida. Per rebre més informació es pot contactar amb els telèfons 972 514 431 o bé 972 459 636.

Els diners que es recaptin serviran durant la caminada solidària serviran per refer les rutes de senderisme i els trams afectats pels incendis del mes de juliol passat en aquest camí. Els danys s’han quantificat en 93.510€. La recaptació serà gestionada per Foc Empordà, la iniciativa impulsada per l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà per organitzar i gestionar totes les accions encaminades a recuperar tot el que els focs d’aquest estiu han causat a una part de l’Alt Empordà. En aquest sentit, el vicepresident del Consell Comarcal, Joaquim Felip, assenyala que “esperem l’ajuda activa de les diferents administracions, però també de la societat civil per aconseguir aquesta quantitat ja que és una feina que ens implica a tots com a territori, com a comarca i com a país”.