Suquet de peix de Rose

Inscripcions obertes per nedar a les Travessies de Natació de la Festa Major de Roses

Com cada any se celebraran tres Travessies de Natació, la Local – Trofeu Enric Badosa, la Mini Travessia i la del Port de Roses

Festa Major de Roses 2017Comença el compte enrere per a la celebració de la Festa Major, ja que tan sols queden per al seu inici, que tindrà lloc el 10 d’agost.
I un dels esdeveniments 15 dies manquenLa Festa Major d’enguany torna a programar les tradicionals travessies de natació que any rere any refermen la vinculació de Roses amb el mar i l’esport. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa

El  dissabte 13 d’agost, a les 11hores, se celebrarà la 32ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses.

La distància serà d’uns 700 metres i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 11 d’agost (a les 15 hores) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal•lació de la Piscina Municipal.

Els dorsals (xips electrònics) s’entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10:45 hores, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini Travessia

I el mateix dia 13 d’agost, un cop finalitzada la Travessia Local, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més).

Es permetrà la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10:45 hores. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

Travessia de Natació al port de Roses

I per últim, el dimarts 15 d’agost el GEN Roses organitzarà la 81ª Travessia de Natació al port de Roses. HI haurà dues distàncies, la curta de 750 metres, i la llarga de 1.500 metres. Totes dues sortiran i arribaran des de la platja de La Punta, a tocar les instal·lacions del Grup d’Esports Nàutics.
Les inscripcions (10 euros/persona) es podran fer únicament fins al 13 d’agost-

Els dorsals (xips electrònics) es lliuraran el mateix dia de la competició, de les 9 a les 10 hores, a les oficines del GEN, situades a l’entrada del Port Esportiu de Roses.

Per a més informació:

GEN ROSES: 972 25 70 03 – www.genroses.cat  

PISCINA DE ROSES: 972 45 97 60 – www.piscinaroses.cat