Inici Actualitat Inscripcions obertes per participar al programa ‘L’Aventura de ser pares’ de Roses

Inscripcions obertes per participar al programa ‘L’Aventura de ser pares’ de Roses

Inscripcions que s’obren avui, 9 de gener, i romandran obertes fins dilluns, dia 20

L’Ajuntament de Roses ofereix una nova edició del programa ‘L’Aventura de ser pares’ que ofereix cada curs l’Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova ciutadania.

El programa consta d’11 sessions que es realitzen en setmanes consecutives i aborden temàtiques d’interès per a famílies amb fills i filles de diferents segments d’edat: de P3 a 6è a l’escola Narcís Monturiol i de 1r i 2n de primària a l’escola Els Grecs.

Adolescència

Enguany, com a novetat, s’inicia la primera edició de “L’Aventura de ser pares: ja són adolescents!”, dirigit a pares i mares amb filles i filles amb edats entre els 12 i els 14 anys, que es realitzarà en els diferents centres de secundària de la Vila.

Les inscripcions es realitzaran del 9 al 20 de gener en les mateixes escoles o bé a l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament.
En el cas del programa per a adolescents, però, cal realitzar la inscripció  al correu electrònic nvidal@roses.cat o bé al telèfon 972 25 24  00 (Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania).

Cal facilitar: nom i cognoms, telèfon de contacte i dia/horari escollit.

Podeu consultar els programes de ‘L’Aventura de ser pares’ tant per a infants com per adolescents clicant AQUÍ.

Exit mobile version