Inscripcions obertes per participar i gaudir del Casal de Nadal de Roses

Casal i Saló Infantil de Nadal a Roses

A partir d’avui, 23 de novembre, i fins al 4 de desembre, es poden fer les inscripcions per participar en el Casal Infantil de Nadal de Roses

Casal i Saló Infantil de Nadal a RosesEl Casal de Nadal que anualment organitza l’Ajuntament de Roses durant les vacances de Nadal, adreçat a infants entre 3 i 12 anys, tindrà lloc aquest any durant els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5, 7 i 8 de gener de 2016. Com en edicions anteriors, el lloc de realització serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, on els participants podran gaudir també dels inflables i atraccions instal·lats amb motiu del Saló Infantil de Nadal organitzat per l’Ajuntament. L’horari del casal serà de 9 a 13 hores, tot i que també s’ofereix servei de menjador fins a les 15 hores.

Per poder participar és necessari inscriure’s, unes inscripcions que es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web http://eajuntament.roses.cat:8018, o bé presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

La quota per participar en el casal és de 50 €, mentre que el preu de menjador és de 6 € per dia. En el moment de la inscripció, cal presentar full d’inscripció omplert i signat per pare, mare o tutor i una fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a que s’ha d’inscriure. S’apliquen bonificacions per a casos concrets (consultar díptic adjunt).

Per la seva banda, el Saló Infantil instal·lat al Pavelló Municipal obrirà les seves portes al públic general a les tardes, en horari de 16 a 19 hores. El preu de l’entrada es manté en 3,50 €.