Fira de la Rosa de Roses

Inscripcions obertes per participar a les Travessies de Natació de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2014
Sortida de laTravessia llarga de Natació de la Festa Major 2013 / Foto: arxiu

Es portaran tres Travessies, la del Port de Roses, la Local a l’espigó de la riera Ginjolers i la Mini, creada l’any passat

Festa Major de Roses 2014
Sortida de laTravessia llarga de Natació de la Festa Major de Roses / Foto: arxiu

La Festa Major d’enguany torna a programar les tradicionals travessies de natació que any rere any refermen la vinculació de Roses amb el mar i l’esport. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

Travessia de Natació al port de Roses

El  dissabte 15 d’agost, el GEN Roses organitzarà la 79ª Travessia de Natació al port de Roses. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví, amb sortida a les 10 h, i una altra de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 11h. Tant la sortida com l’arribada de les dues distàncies tindran lloc al GEN Roses (Port Esportiu). Les inscripcions (10 euros/persona) es podran fer únicament en línia de l’1 al 13 d’agost (www.piscinaroses.cat o www.genroses.cat). Els dorsals (xips electrònics) es lliuraran el mateix dia de la competició, de les 9 a les 10 h, a les oficines del GEN, situades a l’entrada del Port Esportiu de Roses.

Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa

D’altra banda, el diumenge 16 d’agost, a les 11hores, se celebrarà la 30ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància serà d’uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 14 d’agost (a les 15h) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal•lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s’entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini Travessia

I el mateix dia 16 d’agost, un cop finalitzada la Travessia Local, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

Per a més informació:

GEN ROSES: 972 25 70 03 – www.genroses.cat  

PISCINA DE ROSES: 972 45 97 60 – www.piscinaroses.cat