Fira de la Rosa de Roses

Inscripcions per a les escoles Psicomotriu i Preesportiva de Roses

A l’Escola Psicomotriu, destinada als més petits, es treballen aspectes com la coordinació, el ritme o la lateralitat, mentre que les activitats de l’Escola Preesportiva se centren en jocs poliesportius, piscina, rocòdrom, entre d’altres activitats

Entre el 18 i el 22 de setembre s’obren les inscripcions per participar en les activitats esportives que l’Ajuntament ofereix als nens i nenes dels cursos P4, P5 (cicle infantil), 1r i 2n (cicle primària). Les opcions que s’ofereixen són l’Escola Psicomotriu (per a P4 i P5) i l’Escola Preesportiva (1r i 2n). Les inscripcions es poden realitzar a través d’internet a: inscripcions.roses.cat.

A l’escola psicomotriu, destinada als més petits, es treballen aspectes com la coordinació, el ritme o la lateralitat, mentre que les activitats de l’escola preesportiva se centren en jocs poliesportius, piscina, rocòdrom… Totes les sessions tenen lloc els dilluns i dimecres de 17 a 18.30 hores.

Cal recordar que per iniciar l’activitat es necessita un mínim de 10 alumnes inscrits, mentre que, a partir de 15 inscrits, l’Ajuntament ofereix també un servei de transport per traslladar els participants a la finalització de l’horari escolar des de les escoles Montserrat Vayreda, Vicens Vives, Narcís Monturiol i Els Grecs, fins a la zona esportiva. Les activitats s’iniciaran el 2 d’octubre. Podeu consultar horaris, preu i mètode d’inscripció en el document adjunt. 

El curs de la Gent Gran Activa, iniciat ahir dimarts, 12 de setembre

Ahir es va iniciar el curs de Gent Gran Activa de Roses impartit per les monitores Eva i Dolors Pujol / Foto: Ajuntament de Roses

Per la seva banda, les activitats esportives que l’Ajuntament ofereix cada curs gratuïtament a les persones empadronades al municipi major de 65 anys, impartides per les monitores i germanes Eva i Dolors Pujol, es van iniciar ahir, dimarts, 12 de setembre. El rotund èxit d’aquesta proposta i la gran afluència de participants -cada edició compta amb uns 240 inscrits-, fa que les sessions es desenvolupin en diferents grups i franges horàries que tenen lloc de dilluns a dijous, repartits entre el Pavelló Poliesportiu i la Pista Polivalent Municipal.

Aquestes se centren en la millora del nivell i qualitat de vida d’aquest sector d’edat a través d’una activitat i exercici físics adequats, treballant la capacitat de moviment de les articulacions, reforçant músculs i lligaments, augmentant la capacitat respiratòria i cardíaca, al temps que s’intenta millorar la autoestima i les relacions socials dels participants.