Inscripcions per als nous cursos de català a Roses

Oficina de Català de Roses

Inscripcions que s’obriran el 14 de setembre per als alumnes que ja feien un curs l’any passat a l’Oficina de Català de Roses, i el 17 de setembre per als que es matriculen en un curs nou

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, posa en marxa un nou període d’inscripció per als cursos de català de tardor.

Així, els alumnes que continuen el curs 2019-20 podran inscriure’s a partir del dia 14 fins al 16 de setembre, mentre que els alumnes nous, que han fe la inscripció general ho podran fer entre els dies 17 i 25 de setembre.

La inscripció es podrà fer en línia a través del web o presencialment. Per assegurar les mesures de seguretat sanitària, si es vol fer presencialment, cal cita prèvia trucant al   972 25 39 47 o bé enviant un mail a roses@cpnl.cat per concertar dia i hora.

Per als nivells Inicial, Bàsic i Elemental (és a dir, A1, A2 i B1 europeus), hi haurà cursos amb modalitat presencial i en línia.

Per als nivells Intermedi, Suficiència i Superior (és a dir, B2, C1 i C2 europeus) només hi haurà cursos en línia, per evitar les aglomeracions de persones als edificis.

Els cursos presencials del CPNL compliran totes les mesures corresponents (neteja d’espais, gel hidroalcohòlic, mascaretes, distància de seguretat, ventilació, etc.) per assegurar la seguretat tant dels alumnes com dels professors.