Interior porta a terme una enquesta sobre seguretat pública

Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya

Els veïns i veïnes de Roses poden rebre una trucada de part del departament d’Interior de la Generalitat per realitzar l’enquesta

Enquesta de Seguretat Pública de CatalunyaEl Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya acaba d’iniciar els treballs de la 17a edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC). Avui, dilluns 13 de novembre, comença oficialment la realització d’enquestes, via internet o telefònicament, algunes de les quals poden fer-se a Roses.

L’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya, ESPC, consisteix en l’estudi periòdic de les experiències de victimització que s’han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d’inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es porta a terme a través d’una enquesta, que pot ser auto administrada per internet o telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament unes 6.000 persones.

Les enquestes es realitzaran entre els mesos de novembre i desembre, i que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es poden fer a ciutadanes i ciutadanes de Roses.

L’enquesta és oficial i les dades es mantindran en la més absoluta reserva. En cas que alguna de les persones interessades desitgi informació o realitzar alguna consulta sobre aquest estudi, pot adreçar-se al telèfon d’atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.