Inundacions a Santa Margarida, a la C-260 i arbres caiguts són les principals conseqüències del temporal Glòria al seu pas per Roses

Temporal Glòria

Arbres caiguts a la urbanització de Santa Margarida, a Roses

Tot i els nombrosos incidents a Roses no s’ha hagut de lamentar cap dany personal, tot i que es recomana molta precaució perquè el temporal Glòria es reactivarà aquesta matinada de dimecres

Arbres caiguts a causa del vent a Mas Mates, al Centre Escolar Empordà i a la marina residencial de Santa Margarita; inundacions a causa de la pluja en alguns vials d’aquesta mateixa urbanització i a la sortida de la C-260 direcció Figueres i que s’han hagut de tallar al trànsit rodat són els principals incidents que està deixant el temporal Glòria al seu pas per Roses.

I és que Santa Margarida és una de les zones més afectades de la Vila per acumulació d’aigua (142 litres/m2) i on s’han centrat bàsicament els treballs de la Policia Local per reordenar la circulació del trànsit rodat.

Les adverses condicions meteorològiques provocades pel temporal ha fet que, per exemple, el Centre Escolar Empordà no hagi obert les seves portes per evitar riscos innecessaris en el desplaçament al centre educatiu dels seus alumnes.
En aquest sentit, a demarcació de Girona ha estat una de les més afectades, amb 34.359 estudiants que tampoc no han pogut anar a classe.

Cal esmentar, tot i la seva obvietat, que la platja de La Perola o de La Punta ha desaparegut com a conseqüència del fort onatge.

Tot i les incidències provocades pel temporal Glòria a Roses no s’ha hagut de lamentar, fins al moment, cap dany personal

A la pluja, al vent i a les fortes onades s’ha afegit a primera hora del matí el tall de subministrament de llum a més de 200.000 llars de la demarcació de Girona a causa d’una torre caiguda a Sant Hilari Sacalm, restablint-se el servei un parell de hores després.  

Les previsions meteorològiques indiquen que el temporal Glòria no tan sols amainarà durant les properes hores, sinó que es reactivarà aquesta matinada de dimecres.