Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Un irlandès i un català, tots dos rosincs, tanquen el cicle de concerts ‘D’Nits al Castell’

‘D’Nits al Castell’
Terry Patrick Ryan, de peu, i Pablo Guirao oferiran el darrer concert de ‘D’Nits al Castell’

Amb un concert titulat “Double Guitar Attack” Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao clouran aquest cicle de concert celebrat al Castell de la Trinitat

‘D’Nits al Castell’
Terry Patrick Ryan, de peu, i Pablo Guirao oferiran el darrer concert de ‘D’Nits al Castell’

El cicle de concerts D’Nits al Castell de la Trinitat, acaba diumenge, 21 d’agost, amb l’actuació de Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao, que oferiran el seu “Double Guitar Attack”. El concert dels joves però veterans músics rosincs posa a prova els límits d’on es pot arribar amb la guitarra acústica. El preu de l’entrada és de 5 euros i inclou degustació de vi DO Empordà. Les localitats es poden adquirir a la Ciutadella (de 10h a 21h) i al Castell de la Trinitat (de 17h a 22h).

Terry Patrick Ryan porta més de dues dècades en el món de la música professional com a guitarrista, compositor, professor i cantant. De família musical, aquest irlandès establert a Roses ha tocat gairebé tots els estils musicals en més d’una dotzena de grups. Actualment, Terry està immers en el seu segon disc en solitari “Eyes in the Eerie” i és un assidu dels escenaris durant tot l’any tant en solitari com amb altres projectes en els quals també està immers com el Guirao / Ryan Double Guitar Attack o Breaking Bridges.

‘D’Nits al Castell’

‘D’Nits al Castell’ ha estat un cicle de música, de concerts que s’ha desenvolupat per primer cop aquest estiu al Castell de la Trinitat. Un espectacle musical celebrat a fortalesa amb l’objectiu de donar-li un valor afegit
En aquesta primera edició s’han programat quatre concerts de músics que tenen relació amb el municipi.

El primer va anar a càrrec de l’Anna Gratacòs, en el segon, Iliona Schneider i Diego Caicedo van interpretar les seves ‘Melodies intemporals’, i al tercer Rusó Sala va fer ple acompanyada de Caterinangela Fadda.
Aquest diumenge és el torn de Ryan i Guirao.