Isidre Puigdevall, del GEN Roses, fa segon a la clàssica regata Làser Màster Estartit

GEN Roses
Carles Carbonell, a l'esquerra, i Isidre Puigdevall a l'Estartit

Els regatistes Isidre Puigdevall i Carles Carbonell van ser els representants del GEN Roses a les regates de l’Estartit

GEN Roses
Carles Carbonell, a l’esquerra, i Isidre Puigdevall a l’Estartit

Aquest passat cap de setmana dos representants màsters del GEN Roses, Isidre Puigdevall i Carles Carbonell es van desplaçar al Baix Empordà per prendre part a la han competit a la clàssica regata Làser Màster Estartit. Puigdevall va aconseguir alçar-se en el segon lloc del podi, i Carbonell va sumar una altra regata de cares a agafar méd tècnica i experiència de cares a la preparació de la propera cita important en la que competirà, l’Euro Màster Series a Calella.

Dissabte es van poder realitzar 3 proves amb vent divers. Una amb vent fort, una amb vent mig i l’altre amb poquet vent. En canvi, diumenge, tot i que la flota va sortir a l’aigua feia massa vent i l’organització va decidir anul·lar les proves que estaven programades enviant la flota a terra.

I diumenge, la segona jornada de regates el vent bufava molt fort, i tot i que la flota va anar a l’aigua, les condicions eren tan dures que el Comitè Organitzador va decidir cancel·lar les proves de la jornada fent tornar a tothom a terra per seguretat.
Una suspensió de les regates que va garantir el podi de l’Isidre, gràcies al seu bon resultat aconseguit dissabte.