ITV a Roses per a vehicles agrícoles i ciclomotors

ITV a Roses
Derbi Antorcha de 49cc de l'any 1965

El proper 3 de febrer, la Unitat Mòbil de l’ITV es traslladarà fins a Roses per efectuar les revisions als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i ciclomotors (49cm3)

El dilluns 3 de febrer la Unitat Mòbil de l’ITV es traslladarà fins a Roses per efectuar les revisions als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i ciclomotors (49cc) del municipi. Les Inspeccions Tècniques de Vehicles es realitzaran a l’esplanada del Pavelló Municipal d’Esports, de 9 a 14 hores.

ITV a ciclomotors i tractors

L’obligatorietat de la inspecció tècnica periòdica es fixa en funció de l’antiguitat dels vehicles. Així, els vehicles agrícoles (tractors i remolcs) fins a 8 anys estan exempts, mentre que entre 8 i 16 anys han de revisar-se de forma biennal. A partir dels 16 anys, aquesta inspecció passa a ser anual.

Els ciclomotors de 49 cm3, per la seva banda, estan exempts fins als 3 anys, mentre que a partir d’aquest moment han de sotmetre’s a la inspecció cada dos anys.

Els interessats en passar l’ITV a Roses i no desplaçar-se a l’Estació de Vilamalla poden reservar hora a través del web www.citaprevia.cat o bé al telèfon 972 29 49 12.

Com per fer-ho per Internet

Si es fa via online, a la pàgina web de Preven Control, s’ha de clicar Sol·licitar Cita Prèvia a la pestanya Cita Prèvia. Portarà a una altre pàgina a on heu d’indicar el tipus de vehicle. Un cop fet s’ha de clicar el nom de la província a la pestanya que ho demana. Tot seguit, posar Roses on diu Estació on voleu anar. Busqueu a la dreta el mes de febrer i veureu que l’únic dia hàbil és el 4 de febrer. Seleccioneu-lo i posar l’hora que us vagi millor.

En el moment d’indicar l’hora automàticament passareu a la pàgina següent on s’han d’omplir les dades. Tot seguit i també de manera automàtica passareu a la darrera fitxa on heu de confirmar les dades, seleccionar el modo de pagament i fer la reserva.
Si tot està correcte, s’enviarà un correu electrònic al mail que s’ha posat, amb la resta de les dades, per confirmar la cita. La confirmació es fa, simplement, fent clic a l’enllaç que hi ha al correu, i tot seguit dirà que ja està confirmada.
Cal destacar que la confirmació s’ha de fer durant les dues hores següents de la sol·licitud de la cita, si no es fa en aquest temps la cita queda anul·lada.