IV Duatló Rural de Fortià

IV Duatló Rural de Fortià

Duatló composat d’un recorregut d’11 km d’atletisme i 30 de ciclisme

IV Duatló Rural de FortiàFortià acollirà aquest proper diumenge, 23 de juny, organitzada per Deskonecta, Tramuntana X-Trem, Tic Tac Crono i l’Ajuntament de Fortià, la quarta edició del Duatló Rural del que se celebra al municipi.
Un Duatló que tot i que es desenvoluparà en un circuit nou respecta a les tres edicions anteriors, manté els 11 km de cursa d’atletisme i els 30.000 metres que hauran de pedalar els participants a sobre d’una bicicleta.

Aquest circuit, a diferència d’anys anteriors, és molt mes ràpid i permetrà, així mateix, als participants tenir més contacte amb el públic, “fins l’any passat fèiem un circuit molt extens, que passava per diferents pobles: Vila-sacra, Vilanova de la Muga, Castelló d’Empúries i Riumors i teníem el perill de passar per trams urbans i la necessitat de molts voluntaris controlant en els diferents punts del circuit”, ha manifestat el director de la Duatló i regidor a l’Ajuntament de Fortià, Marc Rodrigo, per explicar que “en aquest quarta edició concentrem la prova per camins rurals pròxims al nostre poble i tenim un millor control dels participants, així serà més segur”.
Pel que fa la modalitat de bicicleta, Rodrigo, ha explicat que “es donen dues voltes al mateix circuit, així el participant podrà saber el temps que ha realitzat durant la primera volta, la qual cosa donarà més emoció i competència a la cursa”.

Així, enguany, els atletes prendran la sortida a les 10 del matí a Fortià i passaran després pels termes municipals de Riumors i Castelló d’Empúries, incloent-t’hi els arrossars de les Closes de la Gallinera.

Totes dues disciplines, tant els 11 km de cursa d’atletisme com els 30 km en bicicleta, es podran fer en solitari o en parella.
L’organització posa a disposició dels participants els vestuaris de la zona esportiva. Durant el recorregut hi ha previstos dos avituallaments, a més de poder recuperar forces a l’arribada, amb entrepans, fruita i begudes, entre d’altres coses.
Com a premi al seu esforç i com a novetat d’enguany els atletes tindran l’entrada lliure a la Piscina Municipal.

Inscripcions
El preu de les inscripcions per participar en aquest IV Duatló Rural de Fortià van dels 15 als 35 euros.
Per a més informació els interessats poden clicar AQUÍ, o bé AQUÍ.