IX Campionat Social de Pesca de Bonítol a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

IX Campionat Social de Pesca de Bonítol

Una jornada solidaria que es complementarà amb la 1ª fase de la  Regata Interclubs 2021

El Campionat Social de Pesca de Bonítol, que enguany arriba a la seva novena edició, és un trofeu solidari que destina tota la recaptació assolida, tant per les donacions de la inscripció com pels diners de la venda de les captures de peix, a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Aquest Campionat Social de Bonítol. que enguany tindrà lloc aquest diumenge, 26 de setembre, va néixer amb un caire de col·laboració i solidaritat dels pescadors envers la Fundació Roses contra el Càncer, esdeveniment, així, una manera de difondre i promocionar l’afició per la pesca .

Tot i que és un certament on es prioritza la captura del bonítol, cal destacar que qualsevol peix de més de 500 grams també és vàlid per al còmput de punts de cares a la classificació final.
La Confraria de Pescadors de Roses és l’encarregada de posar a la venda tot el peix capturat per, posteriorment, donar íntegrament els beneficis a la Fundació Roses Contra el Càncer.

1ª fase de la Regata Interclubs 2021

Cal destacar que dins aquesta jornada també està celebrar la 1ª fase de la  Regata Interclubs 2021, per la qual podeu obtenir la informació necessària en aquest Document del GEN Roses, el Club Nàutic L’Escala i el Club Nàutic Costa Brava de Palamós.