Ja és Nadal a la Piscina de Roses

Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de RosesRecordant el mític eslogan publicitari de la cadena de grans centres comercials El Corte Inglés, quan encara queda un mes i mig per les festes de Nadal, la Piscina Municipal de Roses ha preparat una campanya de promoció amb el propòsit que els rosincs i vilatans dels pobles del voltant, ususaris de la instal·lació aquàtica, regalin “Piscina” per les festes nadalenques.
Així, des d’ahir, 15 de novembre, aquelles persones que s’abonin tenen un descompte del 50 % en la matrícula i l’obsequi d’una motxilla exclusiva amb el logotip de la Piscina de Roses. És a dir, una promoció que més que comprar un abonament com a usuari de la Piscina, en realitat s’estàn “regalant Piscina”.

Una campanya de captació d’usuaris que també està ideada per facilitar la possibitat de fer un regal original als familiars o amics. En aquestes dates sempre sorgeixen les dubtes “no sé què regalar-li”. Els responsables de la piscina han trobat la solució a aquests dubtes oferint l’opció de poder adquirir com a regal un abonament de 10 sessions amb un descompte del 20 % sobre la tarifa habitual.
Si penseu en un bon regal per als vostres familiars o les vostres amistats, penseu que podeu regalar Piscina.

Avantatges per ser abonat de la Piscina de Roses  

La Piscina de Roses va més enllà de les festes de Nadal i, per això, ser soci o abonat de la instal·lació municipal, té altres avantatges que simplement gaudir del seus serveis lúdico-esportius, ja que ser abonat de la Piscina té totes aquestes possibilitats i descomptes:

  • A les oficines de Viatges Viñolas presentant la teva tarjeta d’abonat obtindràs un codi descompte ( -10% en creuers, -10€ en avions i -5% en viatges) per a totes les reserves que facis des de la seva pàgina web.
  • A Informàtica NCS, presentant la teva tarjeta d’abonat tindràs un 15% de descompte en el servei tècnic.
  • A Actua Espai Salut, presentant la teva tarjeta d’abonat tindràs un 10% de descompte en qualsevol dels serveis que ofereixen (Psicologia, logopèdia, fisioterapia, podologia,…)
  • A Flors Mateu, presentant la teva tarjeta d’abonat tindràs preus especials en promocions puntuals.
  • A Cinemes Roses, presentant la teva tarjeta d’abonat tindràs preu reduït en l’entrada de dilluns a divendres ( festius inclosos).
  • Swimfaster ofereix un 15% de descompte en els seus serveis als abonats a la Piscina.

A la pestanya “Piscina Plus” de la web www.piscinaroses.cat trobaràs tota la informació detallada de les promocions.