Ja està a disposició de tothom la revista del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
L'alcaldessa de Roses i el regidor de Festes i Carnaval fullejant la revista

L’Ajuntament de Roses publica 4.000 exemplars de la revista del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
L’alcaldessa de Roses i el regidor de Festes i Carnaval fullejant la revista

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández van presentar ahir la revista del Carnaval de Roses 2015, “una publicació, en la que hem volgut, després de la salutació de la nostra alcaldessa, que surti reflectit tothom. Hi ha imatges de com s’engalanaven les carrosses, del dijous gras, de les passades de divendres, la infantil de dissabte i diumenge i de l’arrossada”, ha explicat el regidor, afimant que s’han editat un total de 4.000 exemplars de la revista i que ja es poden trobar a l’Ajuntament de Roses, a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives.

Revista amb els manaments del Carnaval i les bases del concurs de fotografia

Per la seva part, Montse Mindan, ha assenyalat que si bé la revista té un valor pels rosincs per les imatges que conté “és important remarcar que surten publicat els criteris i les bases del concurs de fotografia del Carnaval, que són importants per la gent que vulgui participar”.

Així mateix, l’alcaldessa ha assenyalat que els Manaments de la festa de disfresses de la Vila també estan publicats en la revista i “que són pocs però a la vegada molt importants de complir”.

El dia del sorteig se sabrà quins són els Reis de Carnaval 2016

Tots dos polítics han emplaçat a les colles pel proper dimarts 27 de gener al vestíbul del Teatre Municipal de Roses, on a partir de les 20 hores es procedirà al sorteig del número de sortida de cadascuna de les colles.
A més, Mindan i Fernández han avançat que aquest dia del sorteig es decidirà els Reis del Carnaval de 2016