Ja pot fer sol al Carnaval, ja, que ‘Los Regateros’ passaran molta fred

Aquests 'Regateros' tant macus deixaran de ser-ho per la gent de Roses quan emplenin el poble de fred i neu...

La colla ‘Los Regateros’ representaran personatges de la pel·lícula Frozen, la reina de les neus

Carnaval de Roses 2015
Aquests ‘Regateros’ tant macus deixaran de ser-ho per la gent de Roses quan vegin que el que porten és fred i neu, provinent de Frozen

Mira que son ganes, el de passar fred, ens referim. L’any passat van ser un gats amb botes i anaven supercalents pel Carnaval. Eren l’enveja de tota Roses, sobretot dels espectadors que esperen pacientment durant la desfilada asseguts en unes cadires.

Però, van enguany i se’n van a la neu, brrrrr… “Si, anem de Frozen, perquè ho vam decidir així, sobre tots per la mainada, però hi ha tres disfresses perquè uns van d’Anna, altres d’Elsa i la resta de Kristoff, fem tota la peli”, va dir el cap de la colla ‘Los Regateros’, Pedro Gutiérrez.

Anar disfressats de personatges de Frozen, la reina de les neus és, perdó per l’expressió, una putada per la resta de participants del Carnaval si fa molta fred, ja que la neu es gelarà i provocarà moltes relliscades que acabaran el CAP, que prou feina tenen allà pel Carnaval.

I si fa sol, serà una mala jugada per a la mateixa colla Los Regateros, perquè la neu es fondrà, i la seva representació quedarà en no res. Però bé, l’han escollit ells la disfressa, tu. Que després no vinguin reclamant que es torni a repetir el Carnaval, que la gent ja no s’aguantarà de peus…

Però si ‘Los Regateros’ han de passejar per la neu la carrossa l’han muntat com si fos “un trineu”, però que en lloc de ser tirat per rens “ho farà per cavalls, perquè ja que els tenim tot l’any no els canviarem ara, així que els aprofitem”, va dir Pedro.

Aquesta colla no té per costum posar barraca, així que les despeses se sufraguen amb la quota “de 150 euros que paguem els grans, 120 que donen els menors d’entre 10 a 16 anys i els més petits de 10 només paguen la disfressa”. Uns calerons, que són els mateixos de l’any passat i que donen dreta a menjar, beure i la disfressa. A l’arròs també, però no al que es fa al pavelló, “sinó al que fem nosaltres en el nostre local”.

“S’hauria d’ubicar un lloc fixe per a les carrosses”

El cap de colla de ‘Los Regateros’ considera, parlant sobre el port, que “s’hauria d’ubicar un lloc fixe en condicions per a les carrosses per després de les passades, ja sigui al port o en un altre indret, però s’hauria de mirar, per a que les carrosses aparquen i gaudeixin, perquè són molts diners els que ens hi gastem”.

I respecte als menors, Pedro Gutiérrez diu que “tots venen als seus pares perquè la nostra és una colla familiar, ens coneixem tots”

Doncs seran 75 ‘Regateros’ disfressats d’Anna, Elsa i Kristoff els encarregats d’emplenar de fred i neu els carrers de Roses durant el Carnaval.

Exit mobile version