Ja sabem que ara no és temps de noces, però un casament no s’ha de prendre a la lleugera

Productora Almanegra de Roses

Com tampoc s’ha prendre a la lleugera qui us farà el vídeo de noces, per això va néixer Almanegra Audiovisual de Roses

Productora Almanegra de RosesSabem que ara no és temps de noces. Ningú, o pràcticament ningú, es casa a la tardor o a l’hivern. Ara és el moment de planificar on s’oficiarà la boda, si ho fareu per l’església o pel civil, i de pensar on  serà el banquet i a quanta gent convidareu. És el moment, sobretot, de decidir qui us farà el vídeo de noces. De decidir si voleu, simplement un record d’aquest dia o, pel contrari, voleu tenir, sentir i veure una al·legoria a l’amor, del vostre amor, a l’amistat i a la unitat de dues persones que decideixen passar la resta de la seva vida junts.
Decidir si voleu tindre a les vostres mans un vídeo ple sentiments, emocions a flor de pell i, sobretot, l’amor que hi haurà aquell dia recollit i reflectit d’una manera inèdita, com no s’ha fet fins ara, en un video realitzat per Almanegra Audiovisual.
Perquè els professionals d’Almanegra saben, són conscients, que el dia del casament és el més important dels nuvis, i per aquest motiu realitzen un vídeo de noces diferent al que estem acostumats a veure. Almanegra Audiovisual, amb el seu servei Almanegra Wedding aconsegueix fer, lluny del tradicional reportatge amb el que mortifica a les visites durant uns mesos per després acabar en algun calaix o armari de la casa, una idea nova del vídeo de noces amb una creativitat fora del corrent per aconseguir un resultat final sorprenent, sense precedents.

Però, a més de sortir del que estem acostumats a veure en un vídeo de noces, Productora Almanegra ofereix uns serveis que alguns d’ells, no dóna ningú. Sí, ningú.

Com per exemple, el que Almanegra anomena l’Edició Xpress, amb el qual els nuvis, els convidats i els que hi són sempre sense que ningú els hagi convidat, podran veure un vídeo resum de 4-5 minuts de durada amb els instants més emocionants, riallers i anecdòtics del vsotre casament… En el mateix moment de la celebració de la boda. “Però si això acaba de passar, com és possible?”, deien els convidats al casament…

Invitació del casament, original de totes totes

I a part d’entregar una peça del teu casament complert, un vídeo d’uns 45 minuts de durada, (sí 45, ja no s’estila vídeos d’una hora o hora i mitja), AlmanegraAudiovisual t’ofereix la possibilitat de fer una invitació audiovisual. Una invitació que d’entre altres qualitats és, sobretot, original.

I per a mostra un botó:

Però clar, el vídeo sempre es fa esperar. Productora Almanegra és conscient, per això té el servei Teaser, que és una petita síntesi del millor dia de la teva vida, i amb el qual podreus veure, abans de marxar de viatge de noces d’un vídeo resum de 4 minuts de durada amb els instants més emocionants del teu casament.

Seguiment 100×100 per no deixar-se res de res

Productora Almanegra de RosesProductora Almanegra dóna la possibilitat d’escollir tots els extres que vulguis, és a dir es desplaça a la perruqueria, a les proves de vestuari, a la degustació del càtering, a… on vosaltres desitgeu. Per què? Perquè gens es quedi fora del vostre vídeo!

Vídeos creatius, vídeos diferents

Almanegra s’adapta a qualsevol tipus de peça, fins i tot fent peces creatives per projectar el dia del casament, com ja hem esmentat, o per interactuar amb els vostres convidats amb Photocalls, jocs i molt més, tot per captar les millors declaracions dels vostres convidats.

Servei de Dron
No deixeu que el convidat que sempre està al mig, com el dijous, us faci malbé cap imatge de la vostra boda, i contracteu el servei de Dron per tenir unes imatges zenitals espectaculars del vostre casament. Aconseguireu tenir el que poca gent té, una boda des del cel.

Un vídeo per a tota la vida…

Productora Almanegra de RosesProductora Almanegra us ofereix immortalitzar el dia més important i meravellós de la vostres vides en un treball audiovisual tant innovador, espectacular i original que per no espatllar-lo, vosaltres, nuvis, no us divorciareu mai.