Ja són dos els detinguts pel crim de l’home a Roses trobat mort al maleter del seu cotxe

Crim a Roses
La casa on residia la víctima, a la banda del carrer La Selva, i que va ser l'escenari del crim

El segon dels detinguts ja va ser condemnat al 2003 a 17 anys de presó per matar un jove francès a Empuriabrava

Crim a Roses
Vehicle de la víctima que va ser trobada a l’interior del maleter

A la nit del passat dilluns, 12 d’abril els Mossos d’Esquadra van trobar a Roses el cos sense vida d’un home al maleter del seu vehicle i que presentava signes de criminalitat, ja que la víctima tenia una bossa al cap, estava embolicada amb una manta i presentava ferides d’arma blanca.
Fruit de la investigació es va saber que la víctima era un home de nacionalitat marroquina, de 41 anys, que vivia en una casa ocupada de grans dimensions a la urbanització del Mas Boscà, la qual donava accés al carrer de La Garrotxa per una banda i al vial de La Selva per l’altra, i la qual va ser l’escenari del crim.

Dos dies després els Mossos van detenir al primer sospitós, un home que tenia relació amb l’entorn de la víctima, que llavors es va saber que va ser trobada pel seu germà durant la seva recerca en no saber d’ell des de feia dies.

I ahir divendres, mentre el primer detingut passava a disposició judicial, la Policia de la Generalitat va detenir al segon sospitós en relació al crim, un home també de nacionalitat marroquina que es trobava en el moment de la detenció a Martorell, i que ja va ser condemnat al 2003 per assassinar acarnissadament a un jove francès en clavar-li diverses ganivetades al pit i al coll. L’any passat va acabar de complir la seva condemna.

El cas continua sota secret de sumari.