Jaume Vehí, nou cap de colla dels Castellers de Figueres per a 2016

Colla Castellera de Figueres

Jaume Vehí va ser elegit el cap de colla dels de la camisa lila gairebé per unanimitat

Colla Castellera de FigueresEl passat dissabte, 12 de desembre al Colla Castellera de Figueres va celebrar l’Assemblea anual amb l’assistència d’un centenar de persones. El punt de l’ordre del dia a tractar va ser escollir el cap de colla per a la temporada vinent, un càrrec que gairebé per unanimitat dels presents, 90 vots a favor, el representarà Jaume Vehí.

El resultat, mai vist a la història de la colla va ser la resposta al clam d’unitat que va fer en Jaume per encarar els objectius a mig i llarg termini, i aconseguir que la colla pugui dur castells de 8 pisos a plaça.

Cal destacar que dels 91 vots emesos pels castellers en edat de votar, inclosos els vots delegats, 90 vots van ser a favor que Vehí fos el cap de colla, havent-hi un sol vot en blanc.

Aquesta votació fa arrencar amb fermesa la proposta tècnica d’en Jaume, el qual va proposar que el cap de colla d’aquesta temporada ja finalitzada, l’Ignasi, faci les funcions de sots-cap durant el 2016, i el que serà l’equip de pinyes, que estarà composat per Javier Alcubierre, Miquel Chamorro, Jordi Pujol i Toni Roca, i l’equip de la canalla, amb Blanca Padrosa, Clara Ribas, i Berta Sayeras