Jeane Manson, cèlebre cantant nord-americana, actuarà a Castelló d’Empúries

Jeane Manson a Castelló d’Empúries

Jeane Manson oferirà un únic concert el proper 17 de juliol a la Basílica de Castelló d’Empúries

Jeane Manson a Castelló d’EmpúriesLa cèlebre cantant nord-americana, Jeane Manson, resident a França durant molts anys, i actualment establerta Peralada, oferirà, juntament amb The Gospel For All, un únic concert de gòspel, aquest proper dimarts, 17 de juliol, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

Jeane Manson, nascuda a Ohio és una  reconeguda cantant als EE.UU, que des de fa 6 anys resideix a Peralada, on s’ha integrat tant a la vida del municipi, obrint fins i tot una botiga, com als pobles del voltant en tant que és membre de Commandaria’ Badia de Roses-Costa Brava dels Anysetiers, amb els quals va ser-hi a Roses, ara fa gairebé 2 anys, per fer entrega d’un donatiu a l’Associació Tramuntanets i la Fundació Roses Contra el Càncer.

Després de fer alguns papers com actriu en el cinema amb actors com Mickey Rooney i Charles Bronson, entre d’altres, es va dedicar a la cançó assolint un gran èxit i una gran popularitat a partir de l’any 1976 amb el tema Per que l’amor se’n va (Avant de nous dire adieu) que es va convertir en nº 1 a França i Espanya, entre d’altres països.
L’any 1979 va participar en el  Festival de Eurovisión representant a Luxemburg.

En la seva esfera internacional ha actuat en diferents  i  prestigiosos  indrets  realitzant  més de 5.000 concerts. Ha estat acompanyada, en diverses ocasions, per reconeguts cantants de fama mundial com Julio Iglesias, Kenny Loggins, Miguel Bosé, Jimmy Cliff, Tony Bennet, Albert Hammon, Demis Roussos, Sting, Joan Baez.

Jean Manson, que canta en anglès, francès i espanyol, amb diversos gèneres musicals, des de pop, country o el gospel, amb 40 anys de carrera, ha venut 30 milions de discos, ha editat 25 àlbums i 500 cançons  que li ha representat obtenir  8 discos d’or i 1 de platí. A l’Estat espanyol va ser núm. 1 amb diversos títols com “Por que el amor se va”, “ Si te vas”, “Hazme bailar” o “Pídeme”, entre d’altres temes.