Jesús Mínguez: “L’Agrupació del PSC Roses es dirigeix cap al suïcidi col•lectiu”

Jesús Mínguez

Jesús Mínguez, portaveu del Grup Municipal PSC de Roses

El portaveu del Grup Municipal del PSC Roses, Jesús Mínguez, denuncia amenaces durant la darrera assemblea del partit

Jesús Mínguez
Jesús Mínguez, portaveu del Grup Municipal PSC de Roses

El passat divendres el PSC Roses va celebrar una assemblea on es va ratificar cobrir la vacant de l’acta de regidor a l’Ajuntament amb Pilar Piñeiro, ja que segons la Primera Secretària, Olga Simarro, el en un principi escollit, Mohamed Saadoun, “va confirmar la seva impossibilitat d’assumir l’acta per motius laborals”.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Jesús Mínguez, present a l’assemblea denúncia que va ser amenaçat durant la seva celebració, “textualment, em van dir tu saps que el portaveu del Grup Municipal l’escull l’Agrupació perquè ho diuen els estatuts?. Em van dir això perquè no volen que continuï, però això és mentida, els estatuts del partit diuen que el portaveu del Grup Municipal l’escullen els propis regidors, i el millor exemple és la portaveu del PSC de l’Ajuntament de Girona, Pia Bosch”.

Jesús Mínguez té clar que no marxarà ni tans sols al grup de no adscrits com ja van fer altres regidors del PSC, “no, perquè tinc un compromís amb la gent que va votar al PSC en les passades eleccions municipals, tinc un compromís amb el PSC perquè sóc militant del Partit Socialista de Catalunya i em quedaré com a regidor del Grup Municipal fins a final de legislatura”.

Davant d’aquesta situació de discrepància entre la direcció del partit socialista de Roses i el Grup Municipal, Mínguez vaticina que “la direcció de l’Agrupació Municipal està dirigint al PSC de Roses cap al suïcidi col·lectiu perquè tenim una cap de llista que no parla català, no fa vida al poble i la gent no la coneix. Vam escollir-la nosaltres -referint-se a Olga Simarro- però no treballa en equip actuant de manera unilateral i interessada en totes les decisions de partit, com canviar a Mohamed Saadoun per Pilar Piñeiro”, va finalitzar el portaveu del Grup Municipal Socialista.