Joan Jorquera acaba l’any amb dos títols, campió d’Espanya de Clubs i millor esportista de Roses 2015

Joan Jorquera

Joan Jorquera amb el sisé títol d'Espanya de Clubs en pes Olímpic

Mentre Joan Jorquera competia al Nacional de Taekwondo de Clubs a Benicàssim se li va atorgar el títol de millor esportista rosinc de l’any

Joan Jorquera
Joan Jorquera amb el sisé títol d’Espanya de Clubs, ara en pes Olímpic

No hi ha millor manera que acabar l’any amb dos títols. El primer, el va obtenir el passat divendres, 4 de desembre. I va ser el de millor esportista de Roses de l’any 2015. Un premi en reconeixement no a la gran temporada que està portant a terme Joan Jorquera, sinó a tota la seva carrera esportiva, guardonada amb innumerables títols de campió de Catalunya i d’Espanya de Taekwondo, així com en Opens internacionals. A més amb tan sols 15 anys és el record personal d’haver assolit els 205 combats guanyats.

Un reconeixement, però que no va poder recollir personalment, ja que estava amb la Selecció Catalana a Benicàssim per disputar el campionat d’Espanya de Taekwondo de Clubs. I Joan Jorquera, va celebrar ser el millor esportista de la seva terra conquerint el títol, el sisé, de campió d’Espanya en la categoria de pes Olímpic (-48kg). Amb aquesta ja son quatre categories diferents en les que Jorquera ha assolit el títol per clubs, primer va ser en la -37, després en la -41 per continuar en la -45 i dissabte en la de pes Olímpic.

Un títol que se’l va haver de guanyar a la final, després de guanyar tots els combats precedents, davant el gallec Miguel Orro, que va ser campió d’Europa de Clubs al 2012.
Però, Joan Jorquera va treure a relluir en el combat definitiu tot el seu potencial i, sorprenent a propis i estranys, va guanyar amb una superioritat tècnica gairebé insultant per 19-1.

Joan Jorquera després d’aquest cap de setmana acaba el 2015 com un gran campió, sens dubte.