Joan Jorquera continua estenent a Pontevedra la seva llegenda com a campió de Taekwondo

Joan Jorquera

Joan Jorquera a dalt del podi com a guanyador de l'Spanish Open de Taekwondo de Pontevedra

El Jove rosinc es proclama campió de l’Open Internacional de Taekwondo de Pontevedra

Joan Jorquera
Joan Jorquera a dalt del podi com a guanyador de l’Spanish Open de Taekwondo de Pontevedra

Allà on va deixat la seva petjada. Joan Jorquera té un talent natural per a la pràctica del taekwondo. Així ho deixa palès la quantitat de títols de campió de Catalunya, a nivell nacional i internacional que ha assolit en les diferents categories que ha militat en la seva curta carrera esportiva.

Sota la tutela de l’equip tècnic, a la vegada que familiar, del TKD Joan’s de Roses s’ha anat formant com a esportista i com a persona. Esportista que ha respòs amb humilitat en cadascuna de la multitud de medalles que s’ha penjat al coll en els diferents esdeveniments esportius en els que ha participat.

I amb aquesta humilitat es va presentar Jorquera dissabte a Pontevedra per participar a l’Open Internacional de Taekwondo de la ciutat.

Una competició on va deixar bocabadats a més d’un entrenador provinents de diferents parts del món. En el primer combat va derrotar al campió d’Espanya, al murcià Francisco Fernàndez, al qual li va endossar un 12-0 en el tercer assalt.

I si en el primer combat va caure el campió d’Espanya, en el segon ho var fer el subcampió, el gallec Alberto Bautista, per un resultat d’11-2. Al tercer combat, que donava pas a la final, es va enfrontar al campió belga Mohamed Achaibi, al qual va vèncer i guanyar-se el dret a disputar-se el títol davant el filipí Jason Clarck.

I un cop Joan Jorquera arriba és molt difícil que algú li tregui la victòria al competidor rosinc. I Jason Clark no va poder tampoc ja que el rosinc es va imposar per 4-2.

Amb el títol de campió de l’Spanish Open de Taekwondo de Pontevedra Joan Jorquera no va poder entrar de millor manera a la categoria Júnior de -45 kg, i l’estrena de ser la nova imatge del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava per promocionar i difondre el territori gironí.

Un triomf a Pontevedra per continuar estenent la seva llegenda com a campió en el món del taekwondo per part de Joan Jorquera.