Joan Jorquera és convidat a participar a l’estatge més prestigiós de l’estat espanyol, el del ‘Somni Olímpic’ de Galícia

Joan Jorquera

Joan Jorquera és reconegut a nivell estatal com un dels grans valors del taekwondo nacional i internacional

Joan JorqueraEl Club de Galícia ‘Natural Sport Sada’, juntament de la Federació Gallega de Taekwondo, han fet arribar al competidor del TKD Joan’s de Roses, Joan Jorquera, una invitació per participar a l’estatge ‘Somni Olímpic’, considerat el més prestigiós d’aquest esport a l’estat espanyol, que se celebrarà en Ribeira de l’11 al 17 de Julio.

Joan Jorquera, durant l’estatge, serà entrenat pels especialistes més destacats de la competició, provinents de diferents països del món, de cares a potenciar les qualitats dels taekwondistes més destacats de les diferents comunitats autonòmes.

El joves rosinc, així, compartirà tatami amb competidors de primeríssim nivell mundial. Cal destacar que amb Jorquera viatjarà l’actual seleccionador de Catalunya, Javier Argudo, el qual també ha estat convidat per formar part de l’equip tècnic que l’estatge.

‘The Masters’, el proper objectiu de Joan Jorquera
Joan Jorquera, actualment, es troba en plena preparació per competir amb les màximes garanties en el certamen de taekwondo ‘The Masters’, que se celebrarà a Euskadi el dia 18 de Juny.

En aquesta competició, on participaran les seleccions més potents de les diferents Comunitats Autònomes d’Espanya, esdevindrà l’antesala de l’Open de Luxemburg, que tindrà lloc al mes de juliol.

Un Open de taekwondo, el de Luxemburgo, on el jove taekwondista rosinc tindrà l’oportunitat de seguir sumant punts en el rànquing de la WTF (Federació Mundial de Taekwondo).
Sens dubte, una agenda atapeïda la que té Joan Jorquera de cares a afrontar, amb el millor estat de forma física i mental, el classificatori del Campionat del Món Junior 2016, que se celebrarà a Canadà el mes de novembre.