Joan Jorquera és distingit com a ‘Millor competidor’ per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

Joan Jorquera

Joan Jorquera amb Víctor Pizarro, president de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

Una distinció que l’ha atorgat el president de la Federació de Taekwondo de València pel seu gran paper en el IV Open Nacional de la Comunitat, on es va emportar el títol de campió

Joan Jorquera
Joan Jorquera amb Victor Pizarro, president de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

Que Joan Jorquera, esportista del TKD Joan’s de Roses, és tot un campió de taekwondo és un fet irrefutable, com així ho deixa palès la gran quantitat de títols com a campió de Catalunya (en porta 13) i d’Espanya que atresora el seu palmarès. Palmarès que creix exponencialment si es comptabilitzant els nombrosos triomfs assolits tant en els Opens nacionals com internacionals de taekwondo en els que ha participat.

Però, el que no és tan comú i usual és que t’ho reconeguin, passa poques vegades, per no dir cap. A casa seva, Roses, si que ha estat distingit com el millor esportista de l’any i felicitat moltes vegades, tantes com títols ha assolit. Però quan parlem de poc comú i usual ens referim quan aquest reconeixement prové de fora de casa teva.

I és el que el campió rosinc ha estat guardonat ara amb la distinció, consistent en un diploma i un trofeu, com a ‘Millor competidor’. Un guardó que l’ha atorgat el president de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, Victor Pizarro, per la seva gran actuació a sobre del tatami durant la celebració del IV Open Nacional de Taekwondo, que es va celebrar a València durant el passat mes d’octubre. Un actuació que va donar com a fruit un nou títol de campió.

Un reconeixement que ha coincidit amb la incontestable irrupció de Jorquera en la categoria Sènior Absoluta, en la que va aconseguir tot just el cap de setmana passat, proclamar-se com a campió i, el que és més destacable, la màxima puntuació en la categoria de pes Olímpic (-58kg).

Joan Jorquera, a la seva curta edat de 17 anys, assoleix el que poc esportistes aconsegueixen al llarg de la seva carrera esportiva: que tothom coincideixi que és un CAMPIÓ. Amb majúscules.